a co wy sądzicie o jednym i drugim, jakie są wasze recenzje na temat Pam-u i oliwy z oliwek??????
...
Napisał(a)
co wolicie stosować do smażenia potraw na patelni Pam czy oliwe z oliwek??? ja obecnie stosuję oliwe ale już sie kończy i zastanawiam sie nad kupnem Pam-u ceny przeglądałem to są podobne.....
a co wy sądzicie o jednym i drugim, jakie są wasze recenzje na temat Pam-u i oliwy z oliwek??????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
PAMU używasz do smażenia, oliwę z oliwek dodajesz do potraw nie powinno się na niej smażyć
...
Napisał(a)
Z tego co wiem jedna oliwa jest do sałatek na przykład a inna do smażenia :)
może ktoś sprostować?
może ktoś sprostować?
...
Napisał(a)
Deca ryje kubeł, że aż miło
tak tak kochanie, to na otyłość.
...
Napisał(a)
Do krotko trwałej obróbki termicznej można oliwe z oliwek ale jesli juz mamy zamiar dlugo smazyc i na wysokiej temperaturze to odpada.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wszystkie Pamy, oleje, oliwy po dłuższej obróbce tracą swoje właściwości.
Więc delikatnie obojętnie czym można przetrzeć/popsikać po to aby nie przybierało.
Więc delikatnie obojętnie czym można przetrzeć/popsikać po to aby nie przybierało.
...
Napisał(a)
Ja jednak preferuje smażenie na PAM-ie,a oliwę dodaję na zimno.
...
Napisał(a)
ja osobiście odrzucałbym obydwa, chociaż szanuje wybory ludzi .
Wybrałbym olej rzepakowy nierafinowany .
Oliwa ma gorszy smak i lekko ustępuje pod względem walorów olejowi rzepakowemu .
Ponadto o.rzepakowy jest skarbnicą witaminy A.
O.rzepakowy wprost idealnie nadaje się do smażenia .
Dawne poglądy o możliwej szkodliwości dla zdowia tego oleju są całkowitym odejściem w zapomnienie .
Warto go wprowadzać do diety !
Powodzenia
Wybrałbym olej rzepakowy nierafinowany .
Oliwa ma gorszy smak i lekko ustępuje pod względem walorów olejowi rzepakowemu .
Ponadto o.rzepakowy jest skarbnicą witaminy A.
O.rzepakowy wprost idealnie nadaje się do smażenia .
Dawne poglądy o możliwej szkodliwości dla zdowia tego oleju są całkowitym odejściem w zapomnienie .
Warto go wprowadzać do diety !
Powodzenia
PISZĘ DLA DOBRA FORUM
...
Napisał(a)
a Pam w jakich sklepach mozna kupic bo jeszcze w zadnym nie widzialem.... czy to tylko przez internet????
aha i jeszcze jedno pytanie moze troche śmieszne ale ciekawi mnie czym w czasie postu zastepujecie piersi kurczaka...czy nie przejmujecie sie postem i w piatek tez jecie mięso????
aha i jeszcze jedno pytanie moze troche śmieszne ale ciekawi mnie czym w czasie postu zastepujecie piersi kurczaka...czy nie przejmujecie sie postem i w piatek tez jecie mięso????
...
Napisał(a)
w sklepach z suplami poszukaj lub internet
możesz zastąpić rybą choć pewnie większość się tym nie przejmuje i wcina mięcho w piątki
możesz zastąpić rybą choć pewnie większość się tym nie przejmuje i wcina mięcho w piątki
...
Napisał(a)
Np.Ja do nich należę.Piątek nie piątek kurak musi być

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!