wygladaa komicznie ale jakos nie zalezy mi na masie. chcialbym byc duzy przy malej wadze. aby moc startowac w zawodac w wyiskaniu
...
Napisał(a)
W pierwszym poście napisałeś że chcesz na masę, teraz w jednym poście napisałeś, że nie zależy Ci na masie, a w jednym zdaniu nawet, że chcesz być duży przy małej wadze... Albo ja czegoś nie qmam, albo polecam pompowanie azotem
.

Półmaraton w 1:57:11! :)
...
Napisał(a)
no troche niezrozumiale pisze. chodzi mi dokladnie o to aby troche przytyc ale miec duze obwody przy nie zaduzej wadze.
...
Napisał(a)
dziwny przypadek... ale i są takie...
1) ułóż dietę
2) ułóż plan
$ lata i nóg nie ćwiczyć
3) Dział doping odwiedź (tak profilaktycznie)
1) ułóż dietę
2) ułóż plan

3) Dział doping odwiedź (tak profilaktycznie)
--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html
"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."
...
Napisał(a)
NA powage chlopie:
1.BIERZ SIE ZA CZYTANIE POSTOW PODWIESZONYCH, UZYJ WYSZUKIWARKI!
2.Albo robisz mase albo redukcje
3.Po przeczytaniu postow podwieszonych bierz sie za ulozenie pozadnej diety-treningu (uwzgledniajac NOGI) i wklejasz do ocney na forum a my oceniamy i poprawiamy ew.bledy. PIszesz ze Ci sie nie chce cwiczyc nog ale chcesz aby byly wieksze....Sam sobie odp... i wes sie w garsc.
Powodzenia.
1.BIERZ SIE ZA CZYTANIE POSTOW PODWIESZONYCH, UZYJ WYSZUKIWARKI!
2.Albo robisz mase albo redukcje
3.Po przeczytaniu postow podwieszonych bierz sie za ulozenie pozadnej diety-treningu (uwzgledniajac NOGI) i wklejasz do ocney na forum a my oceniamy i poprawiamy ew.bledy. PIszesz ze Ci sie nie chce cwiczyc nog ale chcesz aby byly wieksze....Sam sobie odp... i wes sie w garsc.
Powodzenia.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Chcesz mieć duże obwodu i nie zwiększyć za bardzo masy...
Nie da się tak. Obwód mięśnia musi z czegoś być: mięśni/tłuszczu a to przerzuca się na wagę oraz j/w
Nie da się tak. Obwód mięśnia musi z czegoś być: mięśni/tłuszczu a to przerzuca się na wagę oraz j/w
...
Napisał(a)
Jak na mojej siłce przedwczoraj zacząłem robić nogi, jeden koleś prawie krzyknął: "O, nogi!!!"
.

Półmaraton w 1:57:11! :)
...
Napisał(a)
bo mu sie przypomniałeo ze nie robił a nie ze twoje sa takie super:D
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ile białka roślinnego i zwierzęcego?
Następny temat