...
w zwiazku z tym ze nowy rok niedlugo to wpisujcie ile typujecie przyrostow???fajnie bedzie to za rok przeczytac i zobaczyc co sie sprawdzilo a co nie...teraz wyciskam 145kg typuje 165kg wyciskanie,siadam 235-280kg,
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mi by pasowalo z 100kg na lawce zrobic 125 z 72 kg wagi zrobic dobre ubite 80kg z 35cm na sipie dobic do 40cm i urosnac 3cm do góry ;) i w klacie z 109 do 115 cm to na tyle mysle ze dam rade biorac pod uwage ze cwicze dopiero 5 miesiecy i nie jadlem zadnych supli ...
ajkja mysle ze niepotrzebnie walisz juz kox mam kumpli jednego w twoim wieku chodze z nim do klasy cwiczy 1 rok i wyciska 140kg a koxu na oczy nie widzial wazy 70kg drogi rok mlodszy 16 lat cwiczy 2 lata waga 66 wycisk 141kg na samej kreatynie to zrobil genetyka rlz :)
ajkja mysle ze niepotrzebnie walisz juz kox mam kumpli jednego w twoim wieku chodze z nim do klasy cwiczy 1 rok i wyciska 140kg a koxu na oczy nie widzial wazy 70kg drogi rok mlodszy 16 lat cwiczy 2 lata waga 66 wycisk 141kg na samej kreatynie to zrobil genetyka rlz :)
...
Napisał(a)
ajkja super masz osiągi....Ja myśle że na sztandze przez przyszło rok przyjdzie mi z 25-30kg a na mase Chciałbym z 15kg nabić:)
...
...
Napisał(a)
no to życze tym co sie już wpisali i tym co dopiero to zrobią dużo masy i siły na przyszły rok!!!!
...
...
Napisał(a)
to zalezy ile sie wyciska i co sie bierze...i zalezy bo wy jak nic nie braliscie i byscie cos wzieli,a przez 2004 przyszlo mi 30kg na lawce Ps no co ty przy 10 kilo masy to sily powinno pojsc z 30-40 kilo na lawce
...
Napisał(a)
ajkja tak apropo ile ćwiczysz?? i masz jakąs dietke?? bo wyniki imponujące
Taki plan jak ty żeby wicisnąc 165kg to moge sobie postawić na 2010r;) bo teraz mam dopiero 15 lat więc wiesz...

...
...
Napisał(a)
oooo ten profil prawdziwy?? masz 17 lat i targasz 145kg??
brałes jakieś pomoce naukowe??
bo jeśli nie to masz wspaniałą genetyke...

...
...
Napisał(a)
Wiesz moze pchac 145 a na zawodach 110 by mu nie zaliczyli bo moze robic mostek i odbijac od klaty wiec wiesz jak jest... :)
A ja w nowym roku chce 40 w lapie 5 kg masy i 20 kilo na sztandze i mi wystarczy:)
A ja w nowym roku chce 40 w lapie 5 kg masy i 20 kilo na sztandze i mi wystarczy:)
...
Napisał(a)
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
Poprzedni temat
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Następny temat
Dziadek w formie
Polecane artykuły