Kazaam16
...
mam pytanie co jest lepsze cwiczenia co dwa dni kazde partie mięsni czy np: co drugi dzien trenowac inne partie miesni co wychodzi ze np klate i biceps jest aby trenowany raz w tygodniu. I co jest lepsze trenowanie wszystkiego za jednym razem czy raz w tygodniu cwiczenie dwoch parti miesni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
nie ma lepszych i gorszych
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Twój staż?
Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
już nigdy go nie dogonisz...
Animal
...
hm 3 splity zorbiles i juz zmiana szybko ale jak wolisz
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Nie da się raczej jednoznacznie powiedzieć, że coś jest lepsze. Każdy ma inne potrzeby i do nich dostosowuje sobie plan treningowy
Ja obecnie jestem za "każda partia raz w tygodniu"
Ja obecnie jestem za "każda partia raz w tygodniu"
Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
już nigdy go nie dogonisz...
Animal
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz