Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2960
Słuchajcie tego.....dzisiaj na siłce jeden z znajomych wymyslił taki lag mowi ze dziabnie sobie w tricepsa bocznego 1mililitr zwykłej wody przed imprezą i co jakis czas przed treningie ........ppppfffff jakis kretyn mowi ze to mu powiekszy łape o 1,5cm dobra ale co ze zdrowiem doradzcie co mam mu powiedziec oprucz tego ze jest palantem i kretynem jak to sie odbije na jego treningu i wogule po co on to chce robic ...pfff mysli ze jak biceps przy cwiczeniu sie nawadnia to jak da szczała w łape to go bardziej dowodni...ja pier***** dajcie co mam mu powiedzic trzeba mu to wybic z głowy...co za kretyn !!!!!!!!!
Szacuny
1
Napisanych postów
1770
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29460
Powiedz mu ze jest d****em i kretynem!!! Jezu co ci ludzie zeczynaja wymyslac...mozg sie lasuje jak slysze takie rzeczy, cwicze juz sporo ale takich glupot w zyciu nie slyszalem
Szacuny
2
Napisanych postów
108
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
820
powiedz mu zeby sporzadzil roztwor soli lub cukru i wstrzyknal sobie do tricepsa;potem niech stanie na parapecie i sie nie rusza;w/g mnie po jakils czasie z roztworu powinny zaczac wytracac sie krysztalki;dzieki temu jego lapa bedzie dobrze nawodniona i twarda jak kamien zarazem
kiedys robilem takie doswiadczenie na chemie i pomyslalem ze moglby sprobowac, ja to robilem w sloiczku a nie w tricepsie ale jak chlopak jest taki odwazny to czemu nie???
a poza tym powiedz mu ze jest d****em i kretynem!!:)
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
826
Cholera! Powiem Wam, że w sztuce inżynierskiej obowiązuje tzw. prawo Sołtyka (to ten polski konstruktor samolotu Iskra): Nie należy konstrukcji uodparniac na glupcow, bo glupcy sa genialni i... po prostu nie da rady. Na to bym nie wpadl! Poradz mu chlopie, zeby sobie wstrzynkął wodę w grześka przed randką, to zrobi dobre wrażenie! Ciekawe czy na to pójdzie, mops jeden.
Szacuny
19
Napisanych postów
9216
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30094
Buehehehe)
dEZIR
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
86319
Miesien moze sie zrobic wiekszy bo dostanie stanu zapalnego i na 99,99 % skonczy sie na interwencji hirurga. Obrzek i ****ancki bol, jezeli mu o to chodzi to niech se walnie tylko tak z 5 cm od razu.
Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2960
He wiecie jak sie tłumaczy "ludzie biorą pasze koksy od weterynaza to dalczego nie w***ac sobie wody "ppppffffff a h** z nim niech sie za***ie buhehe ;))))))))