Witam wsyztskich!! Nie chce by mi ktos ukladal diete , sam sie tym zajme! Ale prosil bym o pomoc w doborze B T W. po moich wyliczeniach z linku od fachowca https://www.sfd.pl/Dieta_-_ułóż_sam_a_-t315296.html wyliczylem tak: 2g X 72 = 144g bialka x 4 = 576kcal,ww 4x 180(Dałem tyle nie za duzo??) = 720 kcal, Tluszcz 2605-576-720 =1309 / 9 =145g i pyatnie nie za duzo wyszlo mi tluszczu?? chce zrzucic poziom tkanki tluszcowej i wydaje mi sie ze mam za duzo, gdzies czytalem ze 1g tluszczu przypada na kg, waze 72kg wiec powinno mi wyjsc 72g a nie 2 razy wiecej!
Duzo czytalem o dietach, skladnikach i chcial bym rozpoczac stosowanie diety tylko jeszcze musze ja rozpisac a z tymi BTW cos nie moge wymyslic..
Waze w sumie dobrze jak an moj wzrosy ale przygnebia mnie moj brzuch;/ na gorze mam trosze zarysowane miesnie ale na dole zwisa oponka (fauda) i chcial bym to zmienic, a takze poziom tkanki tluszczowej z 14% na okolo 8-10% (pilkarz powinien miec od 6 do 12 %)gram w 4 lidze takze to nie przystoijavascript: test('
');
javascript: test('
'); Prosze o pomoc na poczatek i z gory dziekuje i pozdrawiam!!
Waga: 72
Wzrost: 172
Obwód klatki: 97
Obwód ramienia: 34
Obwód talii: 93 :(
Obwód uda: 54
Obwód łydki: 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 14%
Aktywność w ciągu dnia: szkola, trening
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Pilka nozna ,(4 w tyg + mecz w weekend)basen raz na tydzien
Odżywianie: Nie przywiozywałem wagi do tego, ale musze to zmienic! jem praktycznie wsyztko;/
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: zadne
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: Trening na miesnie brzucha, ok 3-4 w tyg
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: termo speed, hmb
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Jesli ktos doradzi do dirty cos dobrego to jak najbvradziej
Stosowane wcześniej diety: zadna
Duzo czytalem o dietach, skladnikach i chcial bym rozpoczac stosowanie diety tylko jeszcze musze ja rozpisac a z tymi BTW cos nie moge wymyslic..
Waze w sumie dobrze jak an moj wzrosy ale przygnebia mnie moj brzuch;/ na gorze mam trosze zarysowane miesnie ale na dole zwisa oponka (fauda) i chcial bym to zmienic, a takze poziom tkanki tluszczowej z 14% na okolo 8-10% (pilkarz powinien miec od 6 do 12 %)gram w 4 lidze takze to nie przystoijavascript: test('

javascript: test('

Waga: 72
Wzrost: 172
Obwód klatki: 97
Obwód ramienia: 34
Obwód talii: 93 :(
Obwód uda: 54
Obwód łydki: 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 14%
Aktywność w ciągu dnia: szkola, trening
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Pilka nozna ,(4 w tyg + mecz w weekend)basen raz na tydzien
Odżywianie: Nie przywiozywałem wagi do tego, ale musze to zmienic! jem praktycznie wsyztko;/
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: zadne
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: Trening na miesnie brzucha, ok 3-4 w tyg
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: termo speed, hmb
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Jesli ktos doradzi do dirty cos dobrego to jak najbvradziej
Stosowane wcześniej diety: zadna