Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
473
witam mam Taki problem cwicze juz z 3 lata
mam plan 3 dniowy ponieddzialek Klata i Biceps sroda plecy przedramie i piatek barki triceps... i tak bym chcial cwiczyc dwa razy w tygodniu klate by to nie przeszkadzalo bo bardzo mi zalezy na tej partii... dobrz eby bylo 2x w tygodniu cwiczyc klate??
Szacuny
2
Napisanych postów
358
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16022
Zależy od twojego planu na klatke. Jeśli zachowasz odpowiednią intensywność to możesz 2x w tyg. Ale w sumie ja najcześciej spotykam się z takimi opiniami że klatke najlepiej zrobić raz a naprawde porządnie. Sam Dorian Yates robił klatke co 9 dni to tak na marginesie. Napisz swój plan na klatke jak możesz. pzdr
"Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe." A.L.
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
473
takie cwiczenia ma na klate
1. wyciskanie sztangi na płaskiej 12,10,8,8
2. wyciskanie sztangi na skosie w górę 12,10,10,8
3. wyciskanie sztangielek na skosie w górę 2x12
4. rozpiętki 4x10
a nog mi nie ucielo nie lubie cwiczyc nog:P
i jeszcze ktory plan lepszy cwiczyc dwie partie meisni w jednym dniu czy lepiej jedna??
Szacuny
2
Napisanych postów
358
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16022
Tego planu dwa razy w tygodniu nie radzie robić bo mieśnie nie bedą miały czasu na regeneracje. Dodaj więcej serii wyciskania hantlami i rób raz w tygodniu. pzdr
"Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe." A.L.