wiec tak wczesniej czy pozniej a raczej pozniej szykuje sie na mega cykl czyli wszystko najlepsze mamy na raz , poniewaz juz ciezko mi idzie z nabieraniem cialka zamierzam wyrzucic troche kasy na ten cykl tj okolo 1500zł jak bedzie trzeba wiecej to wyrzuce wiecej liczy sie tylko najwyzsza półka
zamierzam wciagnac jakis booster tescia mysle o prodkutkach universala bo mam mile doswiadczenia z ta marka , ale nasuwa mi sie pytanie czy dzieki niemu nie wysyfi mnie dodatkowo ? poniewaz juz jako tako mam syfki to wieksze to mniejsze , kiedys mialem bardzo duuzoo bralem izotek wszystko zniklo , jak cwicze to sie pojawiaja jak przestaje cwiczyc to zniakaja . ! i czy taki boosterek nie sprawi ze bede wygladal jak czlowiek krater ?
a jesli chodzi o produkt mysle o animal m-staku lub staku2 ktory lepszy

nastepnie witaminki animal pak 2 puszki
nastepnie jakas staczek mysle, hp ,storm , xp , dwie puszeczki mysle ze najlepiej bedzie wciagnac 2xstorm
spalacz bo niechce sie otluscic thytoterm 120 kapsow
dodatkowo jakies nitro

no i jeszzce aminokwasy mysle o animal nitro +bcaa + hmb + gainer + omega + bialeczko dodam iz gainera bedzie sporo w mojej diecie tak samo bialka bo niestety nie bede mial czasu na posilki regualrne praca ...
i zastanawiaja mnie czy to wszystko bede mogl na raz polaczyc ?? co wypisalem w ciagu jednego cyklu ?? czy bede musial brac jakies oslonki na sarece i watrabe ? jak moje sniadania bedzie sie skladalo z 100 tabletek

lepiej byc duzym idiota niz malym ale ciota