...
Napisał(a)
Witam. A więc tak, do jesieni chcę jeszcze zrzucić parę kg i żeby to zrobić robię aeroby. Tylko tak, byłem wczoraj po odżywki i tam sprzedawczyni powiedziała, że spalacz mi niepotrzebny (chciałem spalacz) tylko się zapytała o aeroby. No to ja jej mówię, że kręce zaraz po treningu siłowym, a ona powiedziała, że to podstawowy błąd i , że aeroby należy robić na osobnej sesji. Tylko, że niektórzy twierdzą, że po treningu siłowym robić aero i nawet jak oglądałem TV SFD z P.Głuchowskim to mówił, że jeśli chce się zgubić tłuszcz to najlepiej aeroby robić po siłowym. Co o tym myślicie? Bo nie wiem co mam robić ;) za pomoc będą SOGI oczywiście.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Kręć po siłowym
Kiedyś robiłem 20 minut ale ostatnio pytałem Tomasza Lecha (Papaja) to mówił żeby zrzucić fat to po siłowym można kręcić 40-45
Oczywiście z Suplami Bcaa, Carbo
Kiedyś robiłem 20 minut ale ostatnio pytałem Tomasza Lecha (Papaja) to mówił żeby zrzucić fat to po siłowym można kręcić 40-45
Oczywiście z Suplami Bcaa, Carbo
...
Napisał(a)
ooo a skąd znasz Papaja? ;O ale wracając do tematu, czyli robić trening siłowy, od razu potem BCAA, i następnie aeroby i potem posiłek potreningowy?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dzięki ;) a jeśli sie będzie po siłowym robić to mięsnie nie będą się palić? Pytam bo z suplementów to tylko BCAA z Treca ( za***ista promocja tak a propo :D i spalacz Thermo Fat Burner z Treca. Tak więc nie wiem czy te aeroby po treningu mi nie zaszkodzą przypadkiem ;)
Refresh
Zmieniony przez - xmejux w dniu 2010-08-05 20:45:40
Refresh
Zmieniony przez - xmejux w dniu 2010-08-05 20:45:40
...
Napisał(a)
jak wezniesz bcaa to niepowinny sie palic / mozesz tez robic areoby na czczo w dnt (tak jak to robie ja ) tez sa niezle efekty. Oczywiscie przed i po bcaa ^^
1
...
Napisał(a)
Sam aeroby pociskam po treningu, 30 min- nic mi sie nie pali, szamam bcaa :)
Korepetycje z j.ang.
Wroclaw- pisac :)
...
Napisał(a)
sory, że trochę odkopałem, ale nie było mnie w odmu przez parę dni. Czyli mogę robić tak?
1 BCAA
2 trening siłowy
3 BCAA
4 aeroby
??
1 BCAA
2 trening siłowy
3 BCAA
4 aeroby
??
...
Napisał(a)
Aeroby zalecila ci na osobnej sesji, bo kiedy wykonujesz je po treningu silowym maja sklonnosc do palenia miesni.
Jesli pomoglem, poczestuj sogiem.
AVE!
...
Napisał(a)
no ale tu chłopaki wcześniej pisali, że jak się weźmie BCAA to git jest
Polecane artykuły