SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jak zrobić pierś kurczaka na parze?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 29778

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 32 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 390
chodzi o to, że zawsze podsmażam mięso a potem dopiero robie je na parze żeby tłuszcz wyciekł (mam wrażenie że kurczak jest surowy i mięso sie nie ścina kiedy robie na samej parze). czy to błąd?
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 85 Napisanych postów 16635 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 66559
pewnieze zle robisz

bierzesz piers oczyszczasz,plukasz,kroisz,przyprawiasz i dajesz do garnka do gotowania na parze po 10-15min w zaleznosci od ilosci miesa piers jest gotowa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 114 Napisanych postów 21032 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 208598
ale jaki tluszcz ma wyciekac z piersi kury?

FITNESS ACADEMY King Square Kraków


"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4990 Napisanych postów 69147 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 710997
Chyba ten, na ktorym smazyl

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 229 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1449

"I'll be back"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 308 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8226
Mi tata robi tak ,ze wrzuca do gara gdzie jest troche wody tak zeby cala piers byla zalana , piers jest w sreberku , lekkie przyprawy , 15 min i gotowe , piers jest bialutka , ale wiadomo ze nie smakuje tak jak smazona:D
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 5820 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 42644
PIERSI z kuczrczaka to chude mieso, wiec nie ma za bardzo z czego ten tluszc wyciekac...

MAsz garnek do gotowania na parze?

Kroisz mieso w kostke, przyprawiasz do smaku ulubionymi przyprawami wrzucasz na pare, na jakies 10-15min i sa gotowe..
1

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3
odgrzewam wątek trochę Mam parowar, przy robieniu kurczaka (w kawałkach) wycieka z niego masa białego czegoś. Czy to jest jadalne, i jak ogarnąć żeby się nie lepiło straszliwie wszędzie bo potem nie mogę tego domyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 428 Napisanych postów 56364 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184874
Nie spotkałem się z takim czymś myjesz te piersi pod wodą wogóle?

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3
wiadomo, po pokrojeniu. Potem obsypuje pieprzem i na parowar. Może robi różnicę, że były mrożone? Ale tylko raz tak ok bez romrażania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 428 Napisanych postów 56364 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184874
Jeśli są świeże nie przejmowałbym się, Dawno nie robiłem na parze jak zrobie to sprawdzę .

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Koktajle itp

Następny temat

Chleb proteinowy

nutloveb