tak jak w temacie.kupiłem ten nowy wynalazek olimpa a od jutro zaczynam cykl na nim.mam mono do tego i myślałem o dawkach:5gmono z rana,przed treningiem olimp2kaps,po treningu olimp 2kaps.co myślicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Olimp - TCM Mega Caps czy Olimp - Dominator Creatine Strong Matrix 7
- Olimp Dominator Creatine Strong Matrix 7 i Vitalmax Cre-NO Muscle Max
- OLIMP Dominator Creatine Strong Matrix 7
- nitro bolon II + Nox pump +Olimp Dominator Creatine Strong Matrix 7 120kaps+Carbo nox
- Dominator Creatine Strong Matrix 7 - Sposób użycia
- Anabolic dream i creatine strong matrix jak brać ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zwieksz ilosc kapsow do 4 przed i po
...
Napisał(a)
Po 1 to nie pisze tylko jest napisane, po 2 tu nie chodzi o liczbe kapsułek tylko ilość kreatyny w nich zawarta.
Jakbys bral solo to 2x4 byloby ok.
Jak masz mono do tego to bierzesz porcje mono 5g i do tego jako druga dawka krety o innej porze 4capsy strong matrixa
Jakbys bral solo to 2x4 byloby ok.
Jak masz mono do tego to bierzesz porcje mono 5g i do tego jako druga dawka krety o innej porze 4capsy strong matrixa
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
...
Napisał(a)
czyli ta opcja odpada??to moze byc tak ze matrix 4kaps przed treningiem a po treningu 5g mono??
...
Napisał(a)
Lepiej 5g mono rano , a 4kapsy tego wynalazku prezd/po siłce czy w porze treningowej w nietreningowe.
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
...
Napisał(a)
rano i po treningu po5g kredy, w jaki sposób zmieszasz te 2rodzaje, obojetne,możesz połowe jednego rodzaju,mozesz raz jedną raz drugą.
w nt 5g rano.
w nt 5g rano.
...
Napisał(a)
myśle ze przedtreningiem matrixa walne 4kaps a po treningu 5g mono czy za mało,dac jeszcze z rańca 5g??
...
Napisał(a)
i jak cykl po tym dobre efekty byly? zamierzam wlasnie to kupic i pytam o efekty bo jezeli lipa to nie kupuje
...
Napisał(a)
Ja mam kilka blistrów tego ale teraz biorę NonoVapor i Amnino 2000.Czy mogę sobie zarzucić jeszcze tą kreatynę Olimpa i jak już to jak ją dawkować.Dzięki z góry :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!