Szacuny
11
Napisanych postów
1625
Wiek
33 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29127
Witam, po mojej dluzszej nieobecnosci na forum :)
Od razu przejde do rzeczy, mam pytanie w sprawie makaronu.
Chodzi mi o najzwyklejszy makaron jaki można dostac w sklepie, bądz markecie, typu świderki itp. [2 badz 3 jajeczny].
Ogolnie to chciałbym go wcinac raczej po treningu, ryż i kartofle już mi sie troche znudzily, szukam jakiejs alternatywy, takiego makaronu mam akurat pod dostatkiem. Czy to się nadaje jako posilek potreningowy??
Za konkrety beda sogi :)
Szacuny
11
Napisanych postów
1625
Wiek
33 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29127
Bez przesady znowu :)
Ogolnie pytam czy taki tani makaron sie wogole do czegos nadaje, podobno robia go "na lopaty" [dwu jajeczny - 4 lopaty tego, 3 jajeczny - 4 tego + 2 czegos innego ]
Jadlbym go jak zwykle z miesem :)
Szacuny
70
Napisanych postów
6268
Wiek
44 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25670
smuk makaron z jasnej maki po treningu jest ok, przeciesz to wegle zlożone o wysokim IG. których my potrzebujemy!
ale polecam makaron z pszenicu durum,po prostu dluzej gotowany, gdyz IG sie zwieksza.
a w innych posilkach ten makaron gotuj al'dente a IG bedzie niższe.