Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
9
Napisanych postów
1791
Wiek
39 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38915
no bo ta oliwa co jest w supermarketach jest rafinowana .załatw sobie swojską od wieśniaka z włoch czy hiszpani,to będziesz ją wyjadał chlebem z talerza ,bo jest pyszna .ogólnie jako koneser kuchni śródziemnomorskiej śmiem twierdzić że w polce ciężko o nie wałowaną oliwe z oliwek
tylko że taka oliwa swojska jest bardzo podatna na temperature,bo ma mase tłuszczy wielonasyconych ,i ma krótki termin warzności
te wszystkie niby super extravergine z supermaketów typu monini we włoszech jedzą tylko biedacy,bo są robione z innych olei
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2009-11-11 14:47:24
Szacuny
9
Napisanych postów
367
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4016
a moim zdaniem to powinieneś dać jakieś foty, żeby Cię można było chociaż zobaczyć. każdy pier.doli o węglach, tłuszczach, białku (o wit. i minerałach jeszcze nie było) a tak naprawdę to dają Ci porady jak lekarz pacjentowi przez telefon, którego jeszcze na oczy nie widział. zobaczymy-ocenimy i wtedy będzie można coś sensownego napisać. może sobie wkręcasz, że jest chu.jnia a tak na prawdę zrobiłeś spory progress - tyle, że nie wagowy...