Szacuny
5
Napisanych postów
773
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6662
Witam .
Chciałem podzielić sie moimi spostrzeżeniami na temat zma (olimp).
Kupiłem ten środek dlatego że codzienie pracuje w nocy i w dobie śpie 4 godzin (czasem dosypiam za dnia ze 2 godzinki) . No i po malutku zaczelem sie wypalać ... Byłem przymulony bez energi nie mówiąć już o moich wyczynach w łużku , wogule była masakra bo czasem zasypialem na stojąco.
Długo sie zastanawiałem czy to zma bedzie coś warte itd. postanowilem zaryzykować i śmiało stwierdzam że nie rozstane sie z tym dopuki nie zmienie pracy na mniej mecząca .
Biore zma 2gi dzień , wczoraj odbyło to sie bez zadnych rewelacji (pierwsza mysl ze to jednak jest do dupy) , Dzisiaj wstalem tak fajnie wyspany (4 godziny snu) , usmiechniety ze wszystkimi sobie pogadalem , posmialem sie itd. (jak nigdy) w łuzku tez znaczna poprawa (i to baaaaaaardzo znaczna) .
Śmiało polecam ten suplement jest naprawde wart tego hajsu .
Szacuny
32
Napisanych postów
3592
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31924
a teraz wersja dla oszczednych : kupujesz w aptece filomag b6 i zincas forte. przed snem 1 zincas i 2-3 filomagi. ten sam efekt za o wiele mniejsza kase
pozdrawiam
Szacuny
422
Napisanych postów
20241
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
171132
Dokładnie... wersja domowa również klepie a wychodzi ekonomiczniej...
sam niedługo bede startował zma + inne suple... i chyba wybiore ponownie werjse domową
Szacuny
5
Napisanych postów
773
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6662
Wiecie mnie tam juz dobija ile łykam wszystkich pigułek wiec nie chcialem sie juz bawić w domowe tylko wolałem gotowe . tak czy siak efekt ten sam i naprawde jest to niezbedne dla tych co wala po nocach
Szacuny
5
Napisanych postów
773
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6662
Hehe zobaczymy skoro mi nie bedzie potrzebny nie bede brał , nie bralem do tej pory i tez zylem . Wiecie jestem wyznania im mniej pigul łykne tym lepiej