Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
JAK JESTES MAŁOLAT TO BYC MOZE TAKIE RYZYKO ISTNIEJE JAK MASZ PONAD 21 TO POLECAM TEN ZESTAW. JA STOSOWAŁEM TO PARE RAZY I JESTEM ZADOWOLONY, NIC MI NIE BYŁO. A Z KREATYNA EFEKT BYŁ MOCNO PONAD OCZEKIWANIA
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
miałem zestaw kaizena tt, zma i creavate waga jakieś 5-7 kg i znaczna zwyzka w sile
tt- aktualnie polecam ultimate ale zma tylko kaizen lub cytodyne
a kreatyna dowolnie. Creavate jest zwiazkiem kreatyny i pirówatu to cos czego nie ma na naszym rynku ale zastap to inna mikronizowaną
No i nie zapominaj o białku i bcaa
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
BULMASTIF dopisałem zeby tak dodali na przesyłce .... ale nie wiem czy to zrobią ... dostałem potwierdzenie z netrition - ale wiesz standardowy automat .. zero wzmianki czy "poniali" czy nie ... zobaczymy
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja gadałem z nimi wcześniej przed zamówieniemi powiedzieli ze dopisac to w uwagach
Na deklaracji podano 35$ i doszło do mnie do domu bez pocztowego urzedu celnego
ale i tak ci powiem ze przy cenach cybera to gra nie warta świeczki 20-30 zł do przodu a ryzyko jest
Cyber ma rewelacyjnie rozwiązany transport i tu robi kase
Wojtas
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2002-08-07 16:17:34
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
dokładnie tak zrobiłem i dopisałem w uwagach ... a co do Cybera to po pierwsze ty masz u niego rabat i to duzy (cos około 20%) ... ja takich ilości nie zamawiam i nie bede mial takich cen jak ty ... po drugie i tak mi taniej wyjdzie jezeli bedzie bez cla o jakies 50 PLN (nie chce mi sie dokladnie liczyc) ... a po trzecie to tak do końca nie wiadomo kiedy Cyber wznowi działalność ...