...
Napisał(a)
jakie witaminki uwzacie za dosc dobre?? I czy lepsze sa te apteczne czy te robione rzez firmy kulturystyczne?? Akurat mam w odmu centrum ( bo rodzice biorą) i podwedzam im codziennie:P Aha i kiedy nalezy brac te witaminy?? Bo pisze 1 tabs dziennie ale nie pisze czy naczczo czy do posiłku... Moge brac zaraz po przebudzeniu razem z innymi suplami?? pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- TEST-W drodze do celu by IboK
- Cell Pump....co i jak...z czym laczyc ???
- TEST HP XP; kark Zawodny na masie%-) pozdro MDRAGON%-)
- TEST - ALRI / 3xJW + Restore / "ubijamy shit" by ripahza - pods. 54 str.
- TEST: Reductio maximo cum studio - jakub.ch, podsumowanie po TIGHTcie str. 22, 30
- TEST:'' Mega cykl SAN - misja klata,masa będzie - nie ma bata'' - pods. str. 46
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
spoks:) to nawet lepiej to nie ebde musiał sam hajsiwa wydawac bo na takie witaminki z netu to by mi nie dali:P a naczczo moze byc??:)
...
Napisał(a)
Ja obstaje przy Maxivicie z żen szeniem, ze względu dobry skład i niską cenę. Jeśli cena nie gra roli to wybór jest ogromny. A najlepsze witaminy są w warzywach i owocach.
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
Lepiej przyjmuj multiwitaminę do jakiegoś posiłku..
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
jeśłi nie ma jednoznacznie napisanego o której porze to nieważne kiedy,mogę powiedzieć ci tylko że trzeba uważać na niektóre firmy produkujące witaminy,przynajmniej te polskie,wiem z pierwszej ręki jak się je produkuje i w jakich warunkach są robione,a jest to akurat bardzo znana firma,ehh nie będe się rozpisywał na ten temat, ale powiem wam że ta osoba która robi przy produkcji sama ich nie łyka

Sprzedam skrzynie basowe :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47589407
...
Napisał(a)
forever ciekaiwe prawisz mozesz cos wiecej powiedziec(sog na zachete?)
...
Napisał(a)
Multiwitaminę zawsze lepiej przyjmować do posiłku najlepiej jeszcze takiego który zawiera tłuszcze.. Chodzi o wchłanialność..
Forever, rozwiń temat na temat produkcji oraz rzuć nazwami
Forever, rozwiń temat na temat produkcji oraz rzuć nazwami

Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
a więc mam siorkę,która pracuje w pewnej firmie produkującej witaminy (ma spory asortyment)jest to znana firma którą reklamują w telewizji. nie mogę nic napisać o nazwie bo wiecie jaka afera może z tego wyniknąć,a więc mąż mojej siorki pracował w tej firmie na wyższym stanowisku,obecnie już tam nie pracuje mają jakieś sprawy sądowe,ale nie związane z tym tematem,i mówił mi że był nie raz w chali produkcyjnej hmm jak by to określić delikatnie "niehigienicznie" mają w tych halach ogólnie nie dbają o jakieś wymogi,dokładniej nie pamiętam co mówił(naprawde) musiałbym z nim pogadać jak chcecie to dowiem się jakieś szczegóły,tak czy siak powiedział mi to jak widział witaminki tej firmy u mnie w pokoju powiedział żebym lepiej to odstawił,zarówno mojej siorce też kazał odstawić te specyfiki.boję się trochę że za dużo już napisałem tym bardziej że niektórzy z tego działu wiedzą o jaką firmę mi chodzi... jak coś to nie będe tutaj o tym gadał na publicznym forum bo to się może źle dla mnie skończyć.
Sprzedam skrzynie basowe :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47589407
...
Napisał(a)
jak to w polsce, ja sie tylko domyslam o jaka firme chodzi.nie ujawniles zadnych pikantnych szczegolow wiec soga nie dam 

Polecane artykuły