Szacuny
11229
Napisanych postów
72357
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
954940
Ktoś stosował tą przedtreningówkę?
Pytam bo jutro prawdopodobnie ją dostanę w swoje rączki , długi czas nie brałem nic z 1,3 w składzie - jestem ciekaw jak poklepie. Doszukałem się pozytywnych opinii na forum ale to jakieś pojedyncze wypowiedzi nieznanych mi osób. Tak więc jak ktoś z działu jadł, to dajcie znać
Ja się podzielę opinią za jakiś czas
Zmieniony przez - Banan w dniu 2015-09-08 19:09:51
Szacuny
11229
Napisanych postów
72357
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
954940
Poszła wczoraj pierwsza miarka (9g) nietypowo bo nie przed treningiem. Jechałem w dłuższą trasę, wcześnie rano i zamiast kawy spróbowałem tego - bardzo szybko byłem konkretnie pobudzony, trochę czułem działanie betaalaniny (swędzenie/mrowienie), podczas ponad 3 h trasy skupienie / koncentracja na super poziomie i potem przez cały dzień bardzo fajne samopoczucie. Dzisiaj prawdopodobnie sprawdzę produkt już przed treningiem siłowym, ale wczoraj zdał egzamin na szóstkę
Szacuny
11229
Napisanych postów
72357
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
954940
Na treningu:
energia 10/10
skupienie i koncentracja 10/10
pompa 9/10
Ogólnie na razie jestem w dużym szoku. Albo mój organizm oczyścił się tak dobrze i dlatego świetnie reaguje na ten produkt lub też po prostu jest on taki dobry
Szacuny
671
Napisanych postów
6739
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
65134
Na obecną chwile top Mega pobudzenie i koncentracja aż się nie chce treningu kończyć
1
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
671
Napisanych postów
6739
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
65134
norania0
Dla mnie słabizna, ostatnio 2 miarki wsypalem i lipa.
Mam nadzieje ze masz tylko zapchane receptory bo wersja pesymistyczna to obniżenie lotów przez producenta po kilku rewelacyjnych wypustach
Niedługo znowu stestuje bo warto puki co najlepszy pre na rynku
1
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."