Witam mam 17lat i mam ciężki problem , bowiem trenuje
MMA (poniedziałek 17:00 , sroda 19:00)
Kickboxing (wtorek 18:00 , Czwartek 18:00)
Musze w 5 miesiecy wyrobic niezłą rzezbe + troche masy , a do tego potrzebuje siłowni , czy musze zrezygnować z ktoregos sportu , zeby to osiagnac ? a jesli nie to czy mógłby ktoś powiedziec kiedy na siłownie by mi pasowało chodzic ? JESZCZE RAZ DODAM ZE CHODZI MI O RZEZBE + troszeczke masy.... czy pomógł by mi ktoś , dodam ze dopiero zaczynam z silownia , i na mase po jakichs 3 miesiacach zamierzam zrobic cykl na mase ( mutant mass itp )z góry dziękuje
Waga: 57
Wzrost: 170
Cel treningowy: Rzezba + masa
Staż treningowy na słowni: Dopiero zaczynam
Uprawiane inne sporty: MMA i KICKBOXING ( w sumie 4x w tygondiu )
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Full Osprzętowanie
Dieta: niemam , ale jesli miało by to pomoc czmu nie
Przeciwskaznania medyczne: niema
Zażywane suplementy: nic , dopiero zamierzam
MMA (poniedziałek 17:00 , sroda 19:00)
Kickboxing (wtorek 18:00 , Czwartek 18:00)
Musze w 5 miesiecy wyrobic niezłą rzezbe + troche masy , a do tego potrzebuje siłowni , czy musze zrezygnować z ktoregos sportu , zeby to osiagnac ? a jesli nie to czy mógłby ktoś powiedziec kiedy na siłownie by mi pasowało chodzic ? JESZCZE RAZ DODAM ZE CHODZI MI O RZEZBE + troszeczke masy.... czy pomógł by mi ktoś , dodam ze dopiero zaczynam z silownia , i na mase po jakichs 3 miesiacach zamierzam zrobic cykl na mase ( mutant mass itp )z góry dziękuje
Waga: 57
Wzrost: 170
Cel treningowy: Rzezba + masa
Staż treningowy na słowni: Dopiero zaczynam
Uprawiane inne sporty: MMA i KICKBOXING ( w sumie 4x w tygondiu )
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Full Osprzętowanie
Dieta: niemam , ale jesli miało by to pomoc czmu nie
Przeciwskaznania medyczne: niema
Zażywane suplementy: nic , dopiero zamierzam