poznałeś, tzn? przydały by mi sie jakieś sugestie osoby o podobnej budowie
...
Napisał(a)
no to jedziesz ostro 

http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
...
Napisał(a)
Ja również życzę powodzenia, na pewno będę zaglądał 

OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
bebzonik sporo za duzy, ale bedzie dobrze
bede zagladal
powodzenia na start zycze i pzdr !

bede zagladal
powodzenia na start zycze i pzdr !
...
Napisał(a)
powodzenia
bede wpadał

z małego chłopca w nieco większego->
http://www.sfd.pl/Test_-_xp,cm3,inne_czyli_atak_na_masę_by_pati_pods.str.63/64-t351093.html
...
Napisał(a)
dziekuje, dziekuje, dziekuje, za powodzenie i za zrozumienie
powtarzam, o tluszczyk sie nie martwcie, to w koncu tylko 3kg, hehe
ediee : odpowiednia pora, niewielki " - " w diecie, maksimum ruchu, cwiczenie calego ciala na 1treningu, duzo opanowania, wytrwalosc i full kontrola. organizmy sie roznia, powodzenia, elo!

powtarzam, o tluszczyk sie nie martwcie, to w koncu tylko 3kg, hehe

ediee : odpowiednia pora, niewielki " - " w diecie, maksimum ruchu, cwiczenie calego ciala na 1treningu, duzo opanowania, wytrwalosc i full kontrola. organizmy sie roznia, powodzenia, elo!
...
Napisał(a)
mała uwaga chyba troche duzo cynku bedziesz miał na dzień to jest 45mg bo w mzb jest 15mg a ty bierzesz 2 tabletki i w vita-min tez jest 15mg wiec radze brac 1 mzb przed snem ja mam zamiar cwiczyc niedlugo na prawie identycznym zestawie i bede bral i tab. mzb.
powodzenia zycze, jestem bardzo ciekaw efektow, oby byly jak najlepsze
powodzenia zycze, jestem bardzo ciekaw efektow, oby byly jak najlepsze
http://www.domore.pl/beta/view/strony/okazje/121820
Jeśli ktoś pomoże będę ogromnie wdzięczny!!!
...
Napisał(a)
ciekawe... ciekawe.. :D bedę sledził postępy ;) sam zaczynam masówkę za 2 tygodnie ;)
"old man dies, young girl lives - fair trade"
...
Napisał(a)
gainbolic i dextro juice w Twoim przypadku to niezby dobry pomysł.. mase to moze zrobisz ale tłuszczową...
rezultat takiej masówki to.. jeszcze więcej spalania tłuszczu..
jak masować to z głową.. bo za te błędy żywieniowe i zły dobór supli to będzie musiał się katować ostro.. żeby to jakoś wyglądało..
rezultat takiej masówki to.. jeszcze więcej spalania tłuszczu..
jak masować to z głową.. bo za te błędy żywieniowe i zły dobór supli to będzie musiał się katować ostro.. żeby to jakoś wyglądało..
...
Napisał(a)
dziekuje za uwagi.
Papecik : nie zauwazylem, w dziale suple taka porcja nie przszkadzala
ripahza : w planie jest dosc sporo cwiczen, i dopiero zglebiam tajniki robienia po 5-4 seri najedno cwiczenie, wiec potrzebuje do tego energi. podobnie jak do tego ze jestem dosc aktywny. co oczywiscie nie znaczy, ze nie przybieram tluszczu.
########################################
pierwsza porcja dextro z kretka poszla. teraz wymyslilem kilka posilkow na pol dnia. a tak kolo 4 startuje na silke. dzis " dzien 3".
pozdrawiam
Zmieniony przez - przywor w dniu 2007-10-11 09:36:23
Papecik : nie zauwazylem, w dziale suple taka porcja nie przszkadzala
ripahza : w planie jest dosc sporo cwiczen, i dopiero zglebiam tajniki robienia po 5-4 seri najedno cwiczenie, wiec potrzebuje do tego energi. podobnie jak do tego ze jestem dosc aktywny. co oczywiscie nie znaczy, ze nie przybieram tluszczu.
########################################
pierwsza porcja dextro z kretka poszla. teraz wymyslilem kilka posilkow na pol dnia. a tak kolo 4 startuje na silke. dzis " dzien 3".
pozdrawiam
Zmieniony przez - przywor w dniu 2007-10-11 09:36:23
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!