Witam. Jestem wlasnie w trakcie pisania sobie diety. Ale jest problem z treningiem. Kurde nei wiem jak sie zabrac bo waze 85kg wiek 18(prawie) i brzuszek troche zaczyna sie pokazywac i nogi mam wielkie a gora slaba. I wybralem sobie diete redukcyjna zeby troche zmniejszyc brzuch i nogi, a pozniej chcialem przesiasc sie na diete na mase aby lapac ta mase tylko tak rownomiernie a nie wszystko w nogi i brzuch.. Dobrze kombinuje? Tylko jak taki trening ma wygladac ja proponuje tak:
Pon: Klata tric brzuch
Sroda plecy bic przedramie
Piatek barki nogi brzuch
i jeszcze jak znajde czas w weekend to brzuch.
Chce dodac ze biegam i gram w pilke tak wiec tez bede troche ubywal z kalorii.
Jezeli to jest dobry trening na poczatek to co i po ile powtorzen robic moj sprzet na poczatek jest skromny: Gryf prosty, lamany, hantle, laweczka skosna , i drazek... mam ochote zrobic wyciag ale nie wiem jak (moze ktos ma jakis plan ?).. no i nie wiem wlasnie co i po ile robic.. Cwicze juz jakis czas ale z przerwami i raczej jest to trening tak od czasu do czasu i wtedy sobie daje wycisk.. Wydaje mi sie ze ten trening ATC nie jest mi potrzebny bo jestem jakby to powiedzice przygotowany na wieksze cwiczenia.. aha no z nakladem to nie bedzie problemu bo mam z 200kg sam nie wiem po co.. Pomozcie jezeli mozecie.
Pon: Klata tric brzuch
Sroda plecy bic przedramie
Piatek barki nogi brzuch
i jeszcze jak znajde czas w weekend to brzuch.
Chce dodac ze biegam i gram w pilke tak wiec tez bede troche ubywal z kalorii.
Jezeli to jest dobry trening na poczatek to co i po ile powtorzen robic moj sprzet na poczatek jest skromny: Gryf prosty, lamany, hantle, laweczka skosna , i drazek... mam ochote zrobic wyciag ale nie wiem jak (moze ktos ma jakis plan ?).. no i nie wiem wlasnie co i po ile robic.. Cwicze juz jakis czas ale z przerwami i raczej jest to trening tak od czasu do czasu i wtedy sobie daje wycisk.. Wydaje mi sie ze ten trening ATC nie jest mi potrzebny bo jestem jakby to powiedzice przygotowany na wieksze cwiczenia.. aha no z nakladem to nie bedzie problemu bo mam z 200kg sam nie wiem po co.. Pomozcie jezeli mozecie.
.:impossible is nothing:.