+ i - to jedyne co widze... !
...
Napisał(a)
Mam takie pytanie... Trenuje zazwyczaj miedzy godzina 19:30 a 21:30 i chcialbym sie dowiedziec czy takie wieczorne treningi maja jakies minusy...?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja trenuję w identycznych porach (nie chodzi mi o spodnie
) i wydaje mi się, że to dobry moment na trening. Mówi się, że czas najodpowiedniejszy na wysiłek fizyczny zaczyna się od godziny 17... Wtedy jesteś już (powinieneś być) po kilku posiłkach więc masz sporo zapasów energii
Nie widzę w tym żadnych minusów, no chyba, że teoretycznie mozesz mieć problemy ze snem, gdyż podniesie się ciśnienie krwi, etc... Ja jednak takich nie miewam, wręcz przeciwnie- aż miło się połozyć z godzinę po takim wysiłku.
POZDRO

POZDRO
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Czawaj__Dare_to_Dream-t1122605.html Dziennik / Blog, zapraszam!
...
Napisał(a)
Niestety ja u mnie też czasem wypadają tak późno treningi i niestety musze powiedzieć, że nie jest to dobra pora :P, Najlepsza pora na trening jest kolo godziny 15-16. Trening powinien się odbywać w takich godzinach żeby po nim zjeść 2 pełnowartościowe posiłki (Chyba oprócz Koktajli :P) Wtedy uda się nam dostarczyć odpowiednich składników do regenerowania przemęczonych mięsni. Oczywiście jak ktoś nie przejmuje się wagą może jeść na noc, lecz u niektórych nie jest to wskazane :P
...
Napisał(a)
No wlasnie troche kapsiasto z tymi posilkami po treningu... :/ A co do snu to tez jak sie legne po takim treningu to spie jak zabity
Sog'acze panowie za odpowiedzi ;)

+ i - to jedyne co widze... !
Polecane artykuły