A to wczorajsza nagroda heeh.2 miesiace 3mania scislej diety bez jakis specjalnych, odstepstw, raz sie zdarzylo wyjscie na pizze raz urodziny gdzie najadlem sie cist.A wczorajsza piiza smakowala mega Groobo

ha
Witam
Ehh wczoraj kombinowalem z programem i proboalem sciagnac jakis zeby modz zrobic fotki sprzec i Po,ale nie udalo mi sie to:( Moze w ostatecznosci gdy nie uda mis ie tego zrobic po prostu zrobie zdjecia pod soba przed/po)...
B.J-Jem Jem!Cwizce , cziwcze hehe.!Mysle ze bez odpowiednich supli 7kg na samej diecie bym nie doszedl aczkolwiek tez moglby byc dobrze

Pozdrawiam Cie.
Kamiru-Dzieki bardzio za dobre slowa, i za to ze wpadales!Obaj wiemy jak to jest w SW spora aktywniosc, ciezkie treningi i uzaleznia jak narkotyk

Nastpenym razem moze zrezygnuje na ten zcas z SW aby jeszce nasilic wyniki.Tobie zyzce powodzenia w dalszym budowaniu dobrej jakos miecha, jak i dobrego powrotu do Sw. PzDr..!!
Eclipse-Jem, jem, bilans dochodizl do +1000kcl dziennie a to nie malo. Taka genetyka, ale mysle z ei tak nie jest najgorzej, fotki tego tak nie odzwierciedlaja w 100%, nie awilem sie ze swiatlem itp, jak juz pisalem, ale wiem ze nadal jest dosyc chudo i zdjae sobie z tego sprawe.! Pozdrawiam.
ramboszcza-Dzieki!Czekam rowniez na twoje podusmowanie, jak pisalem zdjecia mzoe nie wyszly najlepiej, ale robione na spontanie bez pau prob i szukania dobrego swiatla.Sprobuje zrobic porownanie mzoe wtedy bedzie to lepiej wygladalo! Pzdr.
Adrian1310-Dzieki!Dziekiz e zcasami wpadales i komentowales, Pzdr dla Ciebie.
Pitt Bull-No Pitt, kurde gdybys wpadl predzej i dal mi rade z tym chwytem

! niebo lepiej mis ie robi, a chwyt tak nie puszczal..Tobie rozniez zycze powodzenia i nawet 4cm w lapie hehehe.Wpadne na epwno na twoje podusmowanie, i bede zagladal na berzaco.
k3v-Dzieki Ci!Tez fajnie ze wpadales i komentowales, mzoe sie keidys odwazysz na jakis test, chetnie rozniez bym zagladal. Na twoim miejscu nie szukal bym najlepszych supli typu XP, a na jpierw skupil sie na zcyms nieco slabszym jak mwoisz na CP+
dobra dieta i tez moze ladnie pojsc , a pozneij zdecydowal bym sie na XP! Pozdrawiam.
Chaczyk-Dzieki!U Ciebie rowzniez wyniki Bdb. Moze w pzryszlosci rownziez dojde do tak masywnej budowy

Plusze Rulezz haa PzdR.
serekkox-HeH

Powiem ze ze miwszkam na osiedlu gdzie co 2-ga osoba koksuje, i wygaldaja jedni lepiej drudzy gorzej, ale smieje sie pzrewaznie z 50% tych osob, mzoe sila im ladnie pojdzie w gore, ale wygladem nie miazdza a sobie zdrowie zajezdzaja..I sie dziwa ze zjedli 100mety a przytyli 3kg. No c Ciebi pewno duzy Chlop, i kazdy co chwile pyta jaki cykl, co bieresz itp...... PZdR.
Dzieki za pozytywne opinie, wiem ze nadal jest dosyc chudo a konkretniej, nwet mnie to denerwuj ze jestem ciagle 'suchy' no ale coz taka genetyka,nie wime czy pwinnienem sie cieszyc czy nie ale wiem ze bede dazyl ciagle probowal lapac wage zeby bylo coraz lepiej
Zapewne rowniez lepiej by bylo gdybym odstawil SW, i skupil sie tlyko na silowni, trening 4xTyg, mnejsza aktywnosc, no ale SW to moja psja, i trudno abym z niej zrezygnowal.Moze nastepnym arzem keidy trafilby sie jakis test, odstawil bym treningi SW, a skupil sie MAX na silowni
Marchew Rulezz
PzDr. For All
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-11 13:17:34