...
Napisał(a)
Witam wszystkich mam pytanie zakupilem Xpand 925g, cell pump 450g,Zma trec,Taurin mega capsules z vital-maxa ,carbo, gainer z biogenixa,i bialko hi-teca 80 Protein i tu moje pytanie jak to wszystko brac wiadomo ze gainer i bialko to w zaleznosci od moiej diety a reszta??? mam 23 lata,waga 72,wzrost 176cm z gory dzieki za odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Mam podobny zestawik
Tauryne bym odpuscil sobie, wystarczajaca jej ilosc jest w stackach.
Ja proponuje rano cp, przed treningiem xp.
Carbo po treningu (przynajmniej ja bede bral tylko po tre). A zma nie powiem Ci dokladnie. Ja mam apteczne i lykam przed snem pol godziny (tak mi tu doradzono).
Gainer i baialko tak jak napisales wg brakow i wydaje mi sie raczej zeby nie przed treningiem. Wtedy lepiej zjesc dobry posilek
Tauryne bym odpuscil sobie, wystarczajaca jej ilosc jest w stackach.
Ja proponuje rano cp, przed treningiem xp.
Carbo po treningu (przynajmniej ja bede bral tylko po tre). A zma nie powiem Ci dokladnie. Ja mam apteczne i lykam przed snem pol godziny (tak mi tu doradzono).
Gainer i baialko tak jak napisales wg brakow i wydaje mi sie raczej zeby nie przed treningiem. Wtedy lepiej zjesc dobry posilek
...
Napisał(a)
DT: rano cp, przed trenem XP, po trenie carbo 0.5-1g/kg
DNT: rano XP, przed posilkiem CP
Zma przed snem, Tauryna zbedna
DNT: rano XP, przed posilkiem CP
Zma przed snem, Tauryna zbedna
Poprzedni temat
xpand rozne nakretki :/
Następny temat
TEST - FITMAX! (Masuj Z Choodym góra-forte) pods.str.52
Polecane artykuły