Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST - F.A. - PUMP UP THE VOLUME....& HARD ON -> str.8 PODSUMOWANIE

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 20422

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lessie ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2616 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 17485
penthaus:

po jakimś czasie człowiek do tego dochodzi albo go ktoś naprowadzi..., ja zawsze lubiłem wiedzieć co i dlaczego własnie tak, a potem sprawdzić to w praktyce.

Ritual:

1. u mnie zaszła pomyłka - miało być niskie IG, szybciej piszę niz myślę dzisiaj...
2. tłuszczy z ww staram się nie łaczyć ale to często nie do uniknięcia, bez przesady, przy tych ilościach i jakości ww i tłuszczy niewiele zaszkodzę nawet przy łączeniu
3. kardio regularne robię tylko przy redukcji, ale obecnie sporo jeżdżę na rowerze ( chociażby do pracy ) dodatkowo czasem jak mam trochę wolnego czasu idę pobiegać albo do garażu na worek.
Ostatni posiłek to zawsze u mnie odżywka ( najcześciej coś z dłuzej uwalniających białek lub mieszanki, albo serwatka + 4 białka jaj zmiksowane razem ). Czasami ostatni posiłek to omlet 2 całe jajka + 4 białka.

I generalnie dodam, że nie jestem cyborgiem, lubię pójść na imprę czy na lepsze ( niestety niezbyt zdrowe ) żarcie. Imprezy nigdy nie kończą się na jednej gorzale..., żarcie nie kończy się na kebabie...
Ale nie jest to 6 dni w tygodniu

lessie...po prostu lessie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 15094 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 101723
za***iste podejście

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
powodzenia powiadomki wlaczone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 862 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13850
Gratuluje podejscia i powodzenia! Chcialem sie tylko o jedno zapytac, byc moze nie zauwazylem, jak dokladnie wyglada Twoja suplementacja i odzywianie okolotreningowe??
Pzdr

----Ręce które leczą----

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 6434 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 22173
Lessie powodzenia
na pewno będzie to jeden z lepszych testów pod względem merytorycznym

Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył

- mafia tadkow niejadkow -

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 38700
No Lessie Twój temat jako drugi z tych testowych naprawde mnie zainteresował

Szczerze, życze powodzenia i wiem, że dobrze wykorzystasz paczuszke :]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 895 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 99532
lessie mozesz mi jeszcze zdradzic jak sprawe z posilkami okolotreningowymi u ciebie wyglada? i dlaczego na noc wolisz odzywke - dla wygody czy z jakiegos konkretnego powodu (i co tam spijasz ;) cos polskiego?) <tu mam spory dylemat, bo jadlem ser chudy zawsze+ew. troche pb, ale jak odstawilem to poprawila sie definicja>. Ostatnie pytania (a wynikaja z tego, ze masz zblizona dietke i reszte) i wiecej cie nie mecze, tylko kibicuje w tescie ;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lessie ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2616 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 17485
w obecnym okresie odżywianie okołotreningowe nie ma dla mnie aż takiego znaczenia - tę niewielką ilość węgli , które mam w diecie rozkadam właściwie w okolicach treningu, głównie przed - z jednego prostego powodu, mam poczucie większej mocy i wytrzymałości niż po samym białku ( ale to na pewno też kwestia kaloryczności, większej w tym okresie niż podczas redukcji ). Taki przykładowy posiłek na 2 godz przed treningiem ( a jest to zwykle trzeci lub drugi w ciągu dnia) to zwykle 50g makaronu razowego albo ciemnego chleba z ziarnami + pierś z kurczaka albo trochę wędzonego indora i białego sera + 2g omega-3. Na 30 min przed treningiem wypijam 30g białka serwatkowego. Po treningu najcześciej mam mało czasu bo wracam do domu i atakuje mnie synek, więc o większym jedzeniu mogę zapomnieć. Z tego powodu w 99% przypadków moje "żarcie" wtedy to taki mix: 30 g serwatki + 2 jajka całe + 3-4 białka + 50ml mleka i do miksera.
Co do odżywek to wszystko tak naprawdę zalezy od jedzenia, po nim czuję się pełniejszy i dlatego wolę noramlne posiłki. Ale czasami potrzeba czystego białka albo nie ma czasu - wtedy wlewam odzywkę.
A jaką? Taką żeby w środku było białko I dało się to wypić i wymieszać.
No i nie bez znaczenia jest $$$ ale wolę czasem dać więcej za dobry smak czy rozpuszczalność albo chociażby dla samej formy...
Zjadłem już tyle wiader tego że nie potrafię zliczyć. Pamiętam pierwsze na rynku odżywki, bodajże z Daszkiewiczem na "okładce", trochę towaru z USA wciągam, różnie.
Nie ważne jaka - ważne że waniliowa
Ktoś pytał o polskie - polskie też, przynajmniej wiem że "truje " mnie swój chłop.

Aha, na noc wolę odżywkę z dwóch powodów - szybciej i nie czuję się wypełniony. Poza tym to lepsze z punktu widzenia trawienia...

O suplach i ich rozłożeniu po weekendzie bo mam kilka werscji na myśli...nie mogę się zdecydować.

Zmieniony przez - lessie w dniu 2006-03-10 07:14:33

lessie...po prostu lessie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3720 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 18051

pozwole sobie zamiescic twoje zdjecia by byly w tym temacie... tak na marginesie to robia na mnie nieziemskie wrazenie!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3720 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 18051

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

NOWE PRODUKTY OD SPORTS ONE!!!

Następny temat

JAK BRAĆ?

Spalanie
Polecane artykuły