Szacuny
25
Napisanych postów
3579
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
43326
NITRIC BLAST
Smak jak dla mnie wysmienity, az chce sie pic . Rozpuszczalnosc bardzo dobra, na dnie zostaje troche ziarenek ale to nie problem. O dzialaniu jest jeszcze za wczesnie by pisac, choc po wypiciu porcji o 5:30 rano bylem bardzo pobudzony. Na treningu narazie zbytnio go nie odczulem, ale jak juz pisalem troche za wczesnie by oceniac.
Szacuny
25
Napisanych postów
3579
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
43326
PRO MASSA wypilem rano, zapomnailem zrobic fotke ale jutro nadrobie. Smak mam bananaowy, bardzo dobry choc jak dla mnie troche za slodki, ale jak kto lubi . Zapach i rozpuszczlnosc tez bdb, praktycznie sie nie pieni.
Jankiel88 - w tym malym pudeleczku jest glutamina w kapsach.
Na fotce potreningowa szama.
Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2007-02-12 17:41:18
Szacuny
17
Napisanych postów
1321
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22407
Zapowiada sie fajny tescik, ale przyloz sie do zarcia. Tez jestem hardgainer i wiem jak idzie lapanie masy z taka genetyka :/ Dlatego przyloz sie do diety, aby nie zmarnowac tego zestawiku i zeby kopnal jak najlepiej
Szacuny
25
Napisanych postów
3579
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
43326
Przyloze sie . Zaraz ide na male zakupy bo kuskus sie konczy a oliwa wczoraj sie skonczyla.
Najgorzej w robocie mam bo robie w stolarni meblowej i jakbym wzial pojemnik z jedzeniem to bylbym zmuszony jesc z trocinami albo na dworzu co przy minusowych temperaturach mile by nie bylo . Dlatego tez postawilem na chleb zytni razowy i szynke ewentualnie ser zółty.
Szacuny
17
Napisanych postów
1321
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22407
No chlebek razowy z serem zoltym jest git (dlatego zolty - bo hardgainerow nie zalewa ) , ew. kanapka z jajkiem. Ja takie rzeczy wcinam w niesprzyjajacych warunkach ale ekspert w odzywianiu nie jestem. Pozdrawiam i powodzenia