Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST: Controlled Labs - "NO PAIN - NO GAIN!" by sLs (str.38)

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 52135

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 526 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13237
nag z sana i batony.

Ile ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
ja moge caly zestaw wziasc tylko musialbym szczegolowo pogadac na ten temat masz gg>>??

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 104 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 33399
Witam panowie, ten 1-szy zestawik to ja biorę solar wstawił foto żebym zobaczył czy się wszystko zgadza. Pozdro.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
to ja chce shotguna.... jednego chociaz

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
HadesSquad 100pln

koko1989 dałem foty zeby sobie chłopaki posprawdzali czy im sie zgadza

szary7 nag juz poszedł

koko1989 odpowiedzial Ci Sakwin
....bo 1 dla Niego

.....kto pierwszy ten lepszy jesli chodzi o reszte +batony - tylko pisałem o nich wczesniej

Zmieniony przez - solaros w dniu 2008-08-09 23:34:00

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 154 Napisanych postów 18766 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
Ja juz też na prv wszystko wyjaśniłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
.....sorki za offtopik - w tym dziale ale banana nie ma wiec mozna poszaleć (zart oczywiscie) - tu troche osób mnie zna i wiec ze nie lece w kulki - a na tagowisku nikt mnie nie zna - wiec sorki za to......ale szkoda zeby sie zmarnowało - a jak komus cos moze potzrebne to se taniej kupi

...kto pierwszy i wiecej kupi - ten lepszy - niestety........

Napisze tylko tyle ze kilu chce NoS - wiec kto wezmie z czyms - jest jego - do tego batony + próbka jakas i moze gazetka - jak zostanie cos - bo kazdemu obiecuje i jak wszystko pozbieram do kupy to chyba ze swojej kolekcji bede musiał oddawac

pozdro

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 154 Napisanych postów 18766 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
Może napisz tutaj co jeszcze masz na 100% i od razu przy tym ceny, a jeśli ktoś napisze CI, ze bierze bd można pisać co neiaktualne żeby było wiadome dla mnie Białko SNI na pewno+batonyy... czy cos jeszcze...zobaczymy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
......i tak zrobiłem z tematu smietnbik w tym momencie - mam nadzieje ze wypowiedzi za kilka dni pójda do kasacji = przydało by sie ale bez banów oczywiscie

napisze tak - kilka osób chce białko,jeszcze wiecej NoS, zostało na bank 1x BA i 1x Nitroxyn....i protomatrix o którego nikt sie nie bije - o co chodzi....?!
Ceny - hmmmm sa zmienne - miałes sprzedac drozej - ale jak ktos bierze 2-3 to zawsze jeszcze jest -kilka/nascie pln w sumie + wiecej probek a nawet batonów

...ale pisze ponownie - batony były do 29.03.08 - ale zjadłem kilka i sa oki - nie ma wilgoci czy cos - smakuje normalnie - o smaku oats chocolate chips - czy cos w tym stylu.......

pozdro pozdro

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2083 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39361
..solaros ten G-WHEY jeszcze aktualny ??
zdr

<<<Bez celu i chęci nigdy nic nie osiągniesz>>>
http://www.sfd.pl/meine_siłownia-t301836.html 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zestaw ok?

Następny temat

tribulus terraris dt

Spalanie
Polecane artykuły