Moglem te pytanie zadac w temacie w ktorym sa pojedyncze pytania ale jezeli bedzie sens zastosowac to wkleje tu moj plan ktory uloze w tym temacie zeby nie robic spamu. W srody i piatki mam treningi w siatkowke i mam pytanie czy bede mogl cwiczyc taki system T-T-W-T-W-T-W ? T- trening W-wolne. Z gory wielkie dzieki za pomoc. Jezeli chodzi o staz to 3 miesiace
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak najbardziej, 3 dni na regeneracje to bardzo duzo, pokaz plan jakim chcesz ćwiczyc
...
Napisał(a)
Jeszcze nie ukladalem planu, najpierw sie chcialem upewnic czy ten plan bedzie mogl byc w takim systemie. A czy ten rodzaj w treningu 3 razy w tygodniu bylby duzo mniej efektywny ? Chodzi mi cos w stylu FBW czyli trening we wtorek, czwartek i sobote. Sorki za takie glupie pytania ale najpierw chce opracowac teorie zeby efekty byly w praktyce :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat