...
Cześć . Mam wielką prośbę ,bo od kilku dni liczę na jakąś mądrą poradę w sprawie treningu brzucha oraz diety i każdy poucza jaki to mam zły trening lub diete ale nie potrafi powiedzieć co jest źle . Poniżej zamieszczę moje zdjęcie treningu brzucha oraz mojej sylwetki . Ja osobiście uważam że trening jest dobry ale nie wiem ile razy w tygodniu powinienem go stosować przy chodzeniu na siłownie 3-4 razy w tygodniu ( co drugi dzień) . Czy nie uważacie że powinienem spalić tkankę tłuszczową ? Jeśli tak to jak ( wiem że areoby ale jak często po ile ). Czy dla przyspieszenie przyrostu masy mięśniowej powinienem ćwiczyć również w domu jakieś A6W albo ABS ? Wiem że najważniejsza jest dieta , dlatego też stosuje się i jem zdrowo ale niestety chodzę do szkoły i nie zawsze moje posiłki są dokładnie o tej samej porze . Dzięki i liczę na pomoc z waszej strony ;D

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Spalenie tkanki tłuszczowej.
- Budowa sylwetki - spalenie tkanki tłuszczowej.
- Dieta na spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha
- spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha
- Uelastycznienie skóry brzucha i spalenie niepotrzebnej tkanki tłuszczowej
- Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
do działu odchudzanie to na pewno temat nie jest.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
wg mnie powinieneś się zabrać za jedzenie.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
ale ja nie hcce na wakacje przytyć , nie da się ćwiczyć i jeść tak żeby nie przytyć a nawet schudnąć ale żeby robić masę mięśniową ? Słyszałem że kreatyna tak działą ale nie wiem czy to nie za szybko dal mnie
...
Napisał(a)
nikt nie napisał, żebys tył. Przy odpowiednim rozkladzie BTW i kcal+ dopasowanym treningu mozesz zacząć nabierać masy mięsniowej (nie tluszczowej), bo zachudzony jestes. ABS i A6W sobie odpuść. Brzuch sie trenuje na wolnych ciężarach w cwiczeniach typu: MC, przysiady, wypady, push press, etc.
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
kocio2009Ok , a jak częśo powinienem ćwiczyć , w sensie co ile dni przerwa ? A Ćwiczenia sądobre ?nikt nie napisał, żebys tył. Przy odpowiednim rozkladzie BTW i kcal+ dopasowanym treningu mozesz zacząć nabierać masy mięsniowej (nie tluszczowej), bo zachudzony jestes. ABS i A6W sobie odpuść. Brzuch sie trenuje na wolnych ciężarach w cwiczeniach typu: MC, przysiady, wypady, push press, etc.
...
Napisał(a)
Chcesz tylko brzuch trenować?
Polecane artykuły