Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
70
siema jestem nowy, nie wiem czy temat powinien byc tu czy w treningach, ale wsumie chodzi mi o... odchudzanie xD Poprawe sylwetki etc.
mężczyzna 179cm 82 kg 24lata, . Ogólnie na całym ciele nie jestem zalany tłuszczem, nogi ręce barki plecy klata są szczupłe a nawet gdzie nei gdzie wystają mi kości ale brzuch jest jak balon,
jakie cwiczenia powinienem stosowac aby miec normalną sylwetke płaski brzuch
prosze o odpowiedź
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
Ten wydęty brzuch wygląda mi na problem metabolicznej otyłości z prawidłową masą ciała. Notabene jak Agnieszka wspomniała problemy żołądkowo-jelitowe może mieć podłoże wielokierunkowe wobec tego należy udać się do dobrego specjalisty i zdiagnozować problem. Badania hormonów w tym przypadku będzie kluczowe.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
70
czy po tym zdj, można ocenić ile % + - mam tkanki tłuszczowej?
czy mozliwe ze tłuszcz sie odklada tylko na brzuchu ?
dziekuje za wasze odpowiedzi Pozdrawiam :)
Zmieniony przez - roeselare w dniu 2017-03-02 13:36:57
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5958
Napisanych postów
74399
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
744910
Odkłada się na całym ciele, ale bez wątpienia na brzuchu najwięcej. Ty akurat masz takie predyspozycje. Ja również, gdyby nie ćwiczył byłbym chudy z brzuchem. U Ciebie zapewne jest również sporo tkanki tłuszczowej wisceralnej.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31516
Napisanych postów
21942
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
275030
Wprowadz diete i to wystarczy , sam miałem podobny wyglad 2 lata temu , raczej szczupły a brzuch jak w ciąży i do tego gazy , wzdecia itp itd. wprowadziłem diete i wszystko sie unormowało .Brzuch kształtujemy w kuchni
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
70
monkey22 ile czasu Ci zajeło to unormowanie? . rok temu ważyłem 71 kg a i tak mi brzuch odstawał . jaka dieta była by najlepsza, ograniczyć weglowodany? wiecej biaka?