WItam. Niedlugo zbliza sie pierwsza walka i chcialbym wzmocnic sie. CHodzi mi o wytrzymalosc silowa. Z racji tego ze trenuje 5-6x /tyg zostaje mi wplecenie to w trakcie tykodnia i planuje to na sobote. Zastanawiam sie nad 2 modelami treningu i nie wiem ktory wybrac.
1. Metoda gdzie operue wylacznie sztanga. Przerwa miedzy seriami 2-3min, serie 3. JEdna seria wyglada tak:
Wioslowanie
Przysiad
Zarzut sztangi
Wyciskanie z nad glowy
Dzien dobry
Wykroki / polprzysiad i wyskok
Wszystkie cwiczenia po 10 powtorzen, ciezar sztangi 35kg. Jedno cwiczenie i odrazu nastepne.
2. Tak zwane stacje. ale z racji ze mam malo sprzetu do dyspozycji to nie wiem jak to sklecic, Mam : kettbale, sztange, hantle, drazek, pilki lekarskie, hantle
Prosilbym o pomoc ktory plan lepszy a jezeli te stacje to jakas mala pomoc w uozeniu tego.
1. Metoda gdzie operue wylacznie sztanga. Przerwa miedzy seriami 2-3min, serie 3. JEdna seria wyglada tak:
Wioslowanie
Przysiad
Zarzut sztangi
Wyciskanie z nad glowy
Dzien dobry
Wykroki / polprzysiad i wyskok
Wszystkie cwiczenia po 10 powtorzen, ciezar sztangi 35kg. Jedno cwiczenie i odrazu nastepne.
2. Tak zwane stacje. ale z racji ze mam malo sprzetu do dyspozycji to nie wiem jak to sklecic, Mam : kettbale, sztange, hantle, drazek, pilki lekarskie, hantle
Prosilbym o pomoc ktory plan lepszy a jezeli te stacje to jakas mala pomoc w uozeniu tego.