A więc witam Panowie po lekko ponad 2 tygodniach, posłuchałem was i zrobiłem tak jak doradziliście tzn. od 21.07 wszedłem na 2700 kcal, w tym dniu waga wynosiła 95.25, po tygodniu stanąłem na wagę (28.07) waga pokazała 95.30, więc stwierdziłem ze zostaje kolejny tydzień na 2700 i zobaczymy co się będzie działo, no i dziś stając na wagę wyskoczyło 96.30, jeśli chodzi o pomiary to nie robiłem ich zaczynając dopiero dziś się pomierzyłem zeby mieć porównanie za kolejne 7 dni, jeśli chodzi o lustro, poniżej zamieszczam zdjęcia z dziś rana na czczo, no i nie wiem może ja jestem zbyt surowy albo za mało obiektywny ale nie wiem czy patrząc na te zdjęcia wstecz sprzed ponad 2 tyg które zamieszczałem na górze z aktualnej sylwetki, nie wyglądało to tak samo jak teraz, ale to zostawiam do ocecny wam bo tak jak mówię moze jestem zbyt ostro nastawiony do tego, jeśli chodzi o aktywność no to tak jak pisałem
trening siłowy 3x w tyg wiec 6 jednostek treningowych w skali tych 2 tygodni, aktywność podczas tych 2 tyg na pewno coś się zmniejszyła jednak na spokojnie to 10 k kroków było, a np przedwczoraj tj. 02.08 wleciała rower rekreacyjnie 63 km wiec wydaje mi się ze tego ruchu nie ma jakoś mało, dodam ze aktualnie nie pracuję i siędze w domu więc jakiegoś wysiłku nie mam, tyle co jakieś prace na polu koło domu, jeśli chodzi o samopoczucie no to jest bardzo dobre, nie czuje zmęczenia, libido na wysokim poziomie, na treningach czuć energię i frajdę z treningu, więc jest naprawdę spoko, tylko pytanie i tutaj znowu kolejny raz liczę na waszą pomoc, co robimy, mam dalej zostać na tych 2700 i obserwować co się dzieje czy np uciąć te 100 kcal, i jesć 2600 i za tydzień znowu waga + pomiary, i wtedy jakieś kolejne kroki, nie ukrywam obecna waga no nie czuje się w niej dobrze, i tak czuję mega poprawę patrząc np 3 miesiące wstecz jeśli chodzi o wydolność, kondycje, czy nawet po ubraniach widzę ze fajnie się to wszystko zmieniło, no tylko tak jak mówię nie chciał bym tez zeby to wyglądalo ze np miesiąc czy ponad jestem ciągle przy wadze 95/96 kg, i wiem wiem panowie ze waga nie jest zadnym wyznacznikiem, jednak napewno rozumiecie o co mi chodzi, więc jesli mógł bym liczyć na jakieś porady/tipy bedę bardzo wdzięczny !!! PIONA :D
Zmieniony przez - endokuba w dniu 2022-08-04 10:49:48