Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
210
Witam ponownie...
Jednak zdecydowałem sie nie brać Thermo Speed przeciez jak mam dietę i dobry trening to tuszcz sam spadnie ;p tym razem chodzi mi o takie cos najlepiej żeby było ,,dwa w jednym" ze daje mi to siłe i rzeźbę. Proszę o konkretne odpowiedzi związane z tym. I czy będę musiał brać coś osłonowego ? Cena myślę do 70zł max :) (na początek) to był by mój pierwszy suplement. Jeśli chodzi o wagę i wzrostu w cm to: waga wynosi 90kg a wzrost 182cm. Nie chcę skutków ubocznych. Trenuję trzy razy w tygodniu po 1h+, ale treningi sa naprawdę wyczerpujące... (trenuję już 7 miesięcy)
Zmieniony przez - Pekzu w dniu 2009-03-12 18:31:07
Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
210
Przeciez napisalem ze nie bede bral thermo, czytanie ze zrozumieniem ;/ Wlasnie sie spodziewalem takich odpowiedzi ;/ Wiec jesli nie ma dwa w jednym to co brac jesli chodzi o rzezbe i o sile ? Alenaprawde ma to mi pomoc a nie jakiegos gowienko za 8zl ;/
Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
210
Dobra moze mnie nie zrozumiales albo cus chodzi mi o to ze... Chcę cos brac na sile bo jak narazie mam slaba sile i nie moge sie wybic do przodu a jak sie wybije to dwa kilo max. Nie wiem moze jaka kreatyna sie przyda albo cos? nie znam sie na tym i dlatego sie pytam. Z ,,tym czyms" na sile bym cchial tez brac cos na rzezbe oddzielnie. Jesli ktos sie na tym zna i umie mi cos konkretnego polecic to by bylo super ;p i tez ile tego brac kidy itpitd