Cześć!!! Proszę o pomoc z odchudzaniem bo zaczynam się gubić z tym wszystkim. Jakiś rok temu odchudzałam się i nie był to najlepszy sposób bo była to głodówka, która trwała z ponad pół roku i przy której zrzuciłam 20 kg a nabrałam po 2 latach od odchudzania z 3 kg normalnego odżywiania bez jakichkolwiek ograniczeń.. teraz chodzę na siłownie od jakiś 3 miesięcy... dużo jeżdżę na rowerku biegam na bieżni robię stopery brzuszki... ale nie przenosi to efektów zastanawiałam się nad braniem jakiś spalaczy tkanki tłuszczowej typu l-carnityna lub fat killer... nie mam jakiejś sztywnej diety jem 2 lub 3 razy dziennie ale wiem ze to do niczego nie prowadzi... jestem maturzystką i ciężko mi jest ćwiczyć tak w ciągu dnia albo rano a zależny mi na biodrach i udach bo tu mi się najwięcej tkanki tłuszczowej namnożyło . proszę o jakąkolwiek pomoc... jak zacząć to wszystko zęby zrzucić znowu 20 kg bo motywacje mam...
Waga: 78
Wzrost: 164
Obwód klatki: 90
Obwód ramienia: 31
Obwód talii: 97
Obwód uda: 62
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 42,1
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: brzuszki, siłownia 2 razy w tygodniu
Odżywianie: jadłam słodycze i fast foody oraz napoje gazowane słodzone teraz nie jem fast foodów ograniczam jedzenie słodyczy oraz picie napojów gazowanych
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak ograniczeń
Stan zdrowia: b dobry stan zdrowia oprócz nadwagi
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4 a nawet codziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chciałabym spróbowanie brania SPALACZY
Stosowane wcześniej diety: głodówki
Waga: 78
Wzrost: 164
Obwód klatki: 90
Obwód ramienia: 31
Obwód talii: 97
Obwód uda: 62
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 42,1
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: brzuszki, siłownia 2 razy w tygodniu
Odżywianie: jadłam słodycze i fast foody oraz napoje gazowane słodzone teraz nie jem fast foodów ograniczam jedzenie słodyczy oraz picie napojów gazowanych
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak ograniczeń
Stan zdrowia: b dobry stan zdrowia oprócz nadwagi
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4 a nawet codziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chciałabym spróbowanie brania SPALACZY
Stosowane wcześniej diety: głodówki
poza komicznym tego świat układem!!!