Szacuny
7
Napisanych postów
1837
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13164
Troszkę się nie rozumiemy... (z niektórymi). Mam swoje zdanie i nie boję się go wyrażać. Mówię rodzicom co i jak. Że się nie znają, itp. Może czasem nawet za bardzo dosadnie.
Po prostu wolałbym ich w końcu jakoś przekonać do moich racji. Ile można słyszeć jedno i to samo...
Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
125433
Powiedz,że ta dieta to podstawa,żeby uniknąć takich sytuacji,że dzięki niej dostarczasz swojemu organizmowi tego,co potrzebuje. Jak na moje to rodzice powinni się cieszyć,że ich dzieci zajmują się sportem,a nie urządzają jakiś burd czy nie kradną.
Nie rozumiem takich rodziców.
Szacuny
35
Napisanych postów
2253
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46232
Co do diety to rodzice mi zawsze mowia ze jakos inni jedza normalnie i nic sie im nie dzieje.
Ale kupuja mieso
Nie rezygnuj z marzen w obawie przed przegrana, to samo powtarzam sobie codzien rano. - Molesta
http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=94&page=21 - moj dziennik Co mozna robic cala wiecznosc i sie nie znudzic? Osiagac doskonalosc!
Szacuny
34
Napisanych postów
14164
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53932
Saida bo rzecz tkwi w tym ze u rodziców sport to:
siata, piłka nozna, bieganie, koszykówka, a siłownia to od razu ze cos sobie zrobisz, ze przepuklina bedzie, teksty typu bedziesz jak pudzian...ja na ten tekst odpowiadam tak:
"a co mam byc leszcz jak ten i ten i zeby mnie kazdy ruszał, nie mam byc zamiaru chudą ciotą" to był cytat bo...wtedy mnie juz nerwa pobrała mocna
Szacuny
14
Napisanych postów
8191
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31412
Sport_test jak jestes taki dorosly to zajmij sie swoimi problemami a mlodych zostaw w spokoju bo oni czesto mają takie problemy wlasnie i w ich wieku to wlasnie jest problemem!!!
hehe jestem niewiele starszy, a skoro w jego wieku to taki wielki problem to co bedzie potem jak trzeba bedzie stanac na nogi i w ogole dorosnac
Szacuny
2
Napisanych postów
1124
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
23080
sport test puknij sie w leb , nie masz nic ciekawego do napisania nie pisz nic , myslisz ze jestes taki dorosly?? z czego chlopak ma oplacic diete silke suple jak nie od rodzicow w tym wieku?? wkur..ja mnie takie teksty zwlaszcza ze strony 19 latka ktory g..no widzial i w dupie byl a sie wymadrza jakby pozjadal wszytskei rozumy swiata