Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problemy z rodzicami...

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 12868

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 17173 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 110136
twister jaki grozny
jak ty mi bana dzieciaku zalatwisz?

Ostatnio aktywny
2008-09-25 19:03:17
richHAX.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1124 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23080
sport test czmeu nie odpisales na maila???
swoja droga troche zalosne jest wpisywanie sie w doping spamie o tym wszytskim , lekka zenada zalatuje , co sam nie umiesz zaltwiac swoich spraw twardzielu?
naprawde nie chce mi sie dluzej ciagnac tego masz jaja?? odpisz na maila w innym przypadku morda w kubel i plyn szczeniaku , ja juz bynajmniej na twoje zaczepki reagowal nie bede , nie mam na to czasu

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 10951 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 73516
napisał sport test
1.po pierwsze wysłałem ci kilka powiadomień na żadne nie odpowiedziałeś, wiec nie oczekuj ze odpisze po minucie, juz odesłałem
2.po drugie pisz na prv .
3.po trzecie w dopingu z ciebie polewaliśmy cieciu
4.nie obrażaj mnie chłopczyku
5.czemu już próbujesz sie wycofać?
6.jesteś żałosny
7. nie obracaj kota ogonem, wkopałeś sie i próbujesz z tego wybrnąć przekręcając fakty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1124 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23080
1.po pierwsze wysłałem ci kilka powiadomień na żadne nie odpowiedziałeś, wiec nie oczekuj ze odpisze po minucie, juz odesłałem

nie wysalles zadnego powiadomienia na ktore bym nie odpsial nie pie..l glupot
2.po drugie pisz na prv

caly czas to robie

3.po trzecie w dopingu z ciebie polewaliśmy cieciu

daj spokoj widzialem te niby polewki , sam do siebie pisales tylko nei wiem po co chciales sie pozalic czy jak??? zreszta masz cos do napisania pisz tutaj gdzie ja mam mozliwosc sie do tego odniesc

4.nie obrażaj mnie chłopczyku

wez z tym chlopczykiem to sobie daruj masz 19 lat i jesli ktos dla kogos jest chlopczykiem to ty dla mnie
a co do obrazania to poczytaj swoje w[isy i zastanow sie dobrze co napisales

5.czemu już próbujesz sie wycofać?

mam wstaiwc nasza korespondencje z priva kto tu sie probuje juz wycofac??

6.jesteś żałosny

mam na ten temat odmienne zdanie

7. nie obracaj kota ogonem, wkopałeś sie i próbujesz z tego wybrnąć przekręcając fakty

jelsi ktos tu probuje robic jakies chore akcje i blyszczec na forum to robisz to ty wypisujac wszedzie o tym na forum , taka internetowa napinka , masz jakies kompleksy i w ten spoosb starasz si eje leczyc?? nie masz kolegow i szukasz taniego poklasku na forum??

Zmieniony przez - kris141 w dniu 2008-06-06 17:15:37

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 634 Wiek 42 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3869
Przestancie juz spamowac, sprzeczac sie, wypisywac swoje mądrosci zyciowe bo jest niesamowity burdel, jak nie potraficie pomuc to nie piszcie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 6529 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 36902
Jeżeli problemem jest tylko dieta, a nie oczekujesz od nich kasy na suple czy siłkę to przedstaw im to w ten sposób: co z tego, że dieta jest na masę? Jak matka/siostra/ciotka czy ktoś tam stosuje dietę aby się odchudzić to jest dobrze? Dieta redukcyjna równie dobrze może doprowadzić do anoreksji (i nawet jest to łatwiejsze i groźniejsze w skutkach) co dieta masowa do "przerostu" (bo dla jednego kulturyści to napasione przerośnięte świniaki a dla drugiego to wzór i ideał do którego dąży - obiektywnym trza być ) mięśni. Niech zrozumieją, że ten sposób odżywiania to nie jest tylko zwiększanie masy ciała. To także ZDROWY sposób odżywiania. Na pewno lepiej Ci wyjdzie takie jedzenie i do tego wysiłek na siłowni niż obżeranie się chipsami i pizzą a zapijanie tego piwem na kolację...

Ewentualnie zaprowadź ich do jakiejś podstawówki ewentualnie może nawet do gimnazjum. Niech na własne oczy zobaczą jak pokrzywione pokolenie TV i stałego dostępu do internetu z dupami rozpłaszczonymi od ciągłego siedzenia wpierdziela hurtowo wielkie torby chipsów pod sklepikiem a po dzwonku na lekcję rusza żółwim galopem po czym wpada do klasy z ciężką zadyszką godną palacza z 20-letnim stażem

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1837 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13164
"Ewentualnie zaprowadź ich do jakiejś podstawówki ewentualnie może nawet do gimnazjum. Niech na własne oczy zobaczą jak pokrzywione pokolenie TV i stałego dostępu do internetu z dupami rozpłaszczonymi od ciągłego siedzenia wpierdziela hurtowo wielkie torby chipsów pod sklepikiem a po dzwonku na lekcję rusza żółwim galopem po czym wpada do klasy z ciężką zadyszką godną palacza z 20-letnim stażem "

hahahaha SG
Narazie panuję nad sytuacją. Jestem nad wyraz spokojy = nie ma odwetu Ale rozwala mnie taka sytuacja jak dziś a kolacji. "Ile Ty tych jajek chcesz jeść? Przecież to niezdrowe. Chlolesterol bla bla bla." Powiedziałem, że lepsze jajka niż wódka
P.S. Jeszcze do tego przyszła sąsiadka i jej teorie nakazujące jeść max 4jajka\ tydzień Nienawidzę wszechwiedzącyh, zawsze doradzających, "miłych" "znafcuf"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 6529 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 36902
Hehe ja gdzieś też słyszałem, że jajka w nadmiarze nie są zbyt zdrowe... O ile dobrze pamiętam, to była tam rada, że najlepiej jeść jedno jajko dziennie na każde 1000kcal... 99% na to, że to było na sfd

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 180 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2562
Zbyszko z Bogdańca wpitalał jajecznice z 16 jaj + bochenek chleba i 80 lat dożył :P
Co do tematu: Zarzuć może jakiś tekst że sie na siłowni relaksujesz, poznajesz fajnych ludzi. Określaj siebie jako "wysportowanego" i powołaj sie na badania, powiedz że w necie przeczytałeś że ludzie dobrze zbudowani łatwiej dostają pracę w 85% przypadków, pójdą na to jak nic
Ja mam problem tylko z suplami- nie i tyle
Powodzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
To i ja wtrące swoje 3 grosze - u mnie z rodzicami mam lajt Popierają mnie z ćwiczeniem, jeżdżą ze mną do hipermarketu na "masowe zakupy" Nawet jak gainera kupiłem, to mama pochwaliła, powiedziała "z mojego brata takie coś zrobiło chłopa, to może i z Ciebie zrobi" Tata trochę się pluł jak zobaczył, że na paczce pisze Mass Stimulation, mówił, że jakieś koksy kupiłem, ale wytłumaczyłem mu ocb. z koksami i że takowe to tylko w aptece na recepte można kupić, albo u dilera, a nie w sklepie z odzywkami, to się uspokoił. Czasem tylko się burzą, że wcześnie wstaje do szkoły, żeby sobię żarcia narobić, ale tak jak mówiłem - ogólnie jest ok. Czasem jeszcze mama w żartach powie "zjadł byś jakiegoś rosołku, albo kiełbachy, a nie tylko te cycki"

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-06 20:34:15
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyciąg: Góra i dół vs. 2xgóra--->Brama ?

Następny temat

mini-atlas czy ławka+sztanga i hantle

Spalanie
Polecane artykuły