Nie wiedziałem w którym dziale to zamieścić. Otóż mam drobny problem. Jakieś 5 miesięcy temu rozpocząłem ponownie treningi. Natomiast od tygodnia na rękach i nogach ni stąd ni zowąd zaczęły pojawiać się siniaki. Najdziwniejsze jest to, że pojawiają się one na żyłach, tzn. w miejscach gdzie biegną żyły. Nie uderzyłem się ani nic. One pojawiają się same. Czy to powód do niepokoju, czy raczej nie mam się czym przejmować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w zdrowiu daj
uważam że to cokolwiek dziwne i moze byc niepokojące
jeśli nie przejdzie po paru dniach samo, udałbym sie do lekarza
uważam że to cokolwiek dziwne i moze byc niepokojące
jeśli nie przejdzie po paru dniach samo, udałbym sie do lekarza
...
Napisał(a)
No niepokojace troche, jak nie przejdzie i beda sie pojawiac nowe to od razu do lekarza sie udaj.
...
Napisał(a)
O 2 dni temu właśnie na prawym bicu na żyle wyskoczył mi jakby taki mały siniak albo coś jakby pęknięte naczyńko krwionośne pod skórą, też się zdziwiłem co to jest więc chętnie sie dowiem o co chodzi ;o
"Abs of a skinny guy is like a fat girl with big boobs... it dosent count."
...
Napisał(a)
kumpel ostatnio opowiadał na siłce o kolesiu który miał problemy z układem krwionośnym i co poćwiczył ciężej tak do zakwasów np. po dłuższej przerwie to mu sie robiły właśnie takie siniaki jak opisujesz. Lekarz mu powiedział że to jakieś wylewy podskórne i nie są groźne. Aczkolwiek i tak udałbym się na Twoim miejscu do lekarza bo to nie jest normalne
pozdrawiam
pozdrawiam
treningopolon + michadrol + regenestanol + wheymadren + kreatynabol
Trening, micha, kreatyna - zrobią z ciebie sk****syna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!