Hej. Chciałbym trzetrenowac każdą partię mięśniową dwa razy w tygodniu ,przy czym nogi tylko raz. Nie mogę sobie sensownie tego poskładać. Jestem ON i chciałbym ta szybsza regeneracje wykorzystać. Ma ktoś jakiś pomysł na takiego splita? Do tej pory miałem priorytet na barki które trenowałem dwa razy w tygodniu, teraz czuje że mogę więcej, stosuje też solcostryl.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy od priorytetów I ilości treningów, a także od preferencji jeśli chodzi o systemy treningowe.
...
Napisał(a)
Nie mam na ta chwilę priorytetów,trenuje 5 dni w tygodniu ale mogę 6 jak będzie trzeba.
...
Napisał(a)
Ja bym dał
pn Klatka+łapy
Wt plecy+barki
Śr wolne
Czw nogi
Pt klata+barki
Sb plecy+łapy
Nd wolne
Ale w sumie każde inne połączenie jest równie dobre, kwestia co lubisz, co na Ciebie działa(np.superserie biceps triceps). No I jednak mimo wszystko warto jakieś priorytety określić, na pewno masz jakąś gorsza partie która warto podciągnąć.
pn Klatka+łapy
Wt plecy+barki
Śr wolne
Czw nogi
Pt klata+barki
Sb plecy+łapy
Nd wolne
Ale w sumie każde inne połączenie jest równie dobre, kwestia co lubisz, co na Ciebie działa(np.superserie biceps triceps). No I jednak mimo wszystko warto jakieś priorytety określić, na pewno masz jakąś gorsza partie która warto podciągnąć.
1
...
Napisał(a)
jak chcesz to daj
push pull nogi Push pull
Lub przy 4 treningach
push pull przerwa nogi góra
push pull nogi Push pull
Lub przy 4 treningach
push pull przerwa nogi góra
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat