Jest liderem w tym dzialeSzacuny
35291
Napisanych postów
26949
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
286543
Jasne, ogólnie dużo osób ma ten sam problem bo węgle zapychają i jak np masz w ciągu dnia spożyć +- 500g wegli to już się robi kłopot .Dostosuj sobie tak rozkąłd makroskładników aby się nie męczyć
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
965
A mam jeszcze jedno pytanie, może nie w w tym dziale powinienem zadać ale po co zakładać temat Po 6 tyg masy waga stoi w miejscu ale z wymiarów wynika ze bic i klata poszły o 1/2 cm do góry a z brzucha zeszło ponad 2 cm Ciągnąć dalej te same kcal czy dodać?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
35291
Napisanych postów
26949
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
286543
beboykox
Dodaj z tłuszczów, ale z roślinnych bo jak będziesz miał dużo zwierzęcych na diecie węglowodanowej to będzie bardziej podlewać.
Nie do końca dobre jest doradzanie o zwiększaniu tluszczy roślinnych skoro nie mamy w ogolę wglądu w diete i nie wiemy ile i jaki podzial tłuszczy ma autor tematu
Szacuny
60
Napisanych postów
662
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9426
czellista pośmiać to się można z Twojego ataku z dupy. Wyjaśnij cokolwiek jeśli potrafisz. Czy ponownie maskujesz brak wiedzy śmiechem jak to robi każdy półgłuwek?
monkey22 dlaczego? Chodzi ci o stosunek omega 3 do 6?
Zmieniony przez - beboykox w dniu 2019-06-29 21:33:30
Szacuny
1617
Napisanych postów
5479
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
94310
bo bredzisz kolego piszac, ze od nadmiaru zwierzecych bedzie bardziej podlewac. co ma piernik do wiatraka? co to w ogole za teoria? gdzies wyczytal, w pani domu?
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
60
Napisanych postów
662
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9426
Wystarczy, że jestem praktykiem diet tłuszczowych i potrafię obserwować własny organizm, Tobie jak widać takiego doświadczenia brak. Nigdzie też nie napisałem, że od nadmiaru zwierzęcych będzie bardziej podlewać, ale od mieszania zwierzęcych z węglami tak się dzieje. W zasadzie to od mieszania z roślinnymi też, ale już dużo mniej i dlatego są bardziej bezpieczne przy diecie węglowodanowej. W sumie to w literaturze też takie informacje można znaleźć, nie żebym Amerykę odkrył.