Witam, co wybrać na pierwszy cykl kreatynowy?? Trec cm3 360caps czy może Vitalmax Creatin Monohydrate 500g. Wczesniej nigdy nie brałem kreatyny oprócz tego że kiedyś jadłem odzywkę Trec Magnum 8000 zawierającą jakies tam małe ilości kreatyny. Prosze również o jakieś wskazówki co do pierwszego cyklu. Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dobre będzie zwykłe mono z vitala a co do rad to po prostu trzymaj porządną dietę i rozsądnie trenuj i efekty będą zadowalające :D
...
Napisał(a)
weź mono Vitala dowal może do tego Dextrozę albo glukozę(ja jem z glukozą)
"Najpierw trzeba chcieć"
...
Napisał(a)
a co do rad to trzymaj do tego odpowiednią diete i powinno być wszystko OK
"Najpierw trzeba chcieć"
...
Napisał(a)
Czyli wszystko powinno być ok. A co do stażu to bez przerw oprócz takich pomiędzy cyklami treningowymi, 5 miesięcy. A co z tą CM3?? To raczej nie dla początkujących?
Zmieniony przez - megaboll w dniu 2010-03-07 17:03:43
Zmieniony przez - megaboll w dniu 2010-03-07 17:03:43
...
Napisał(a)
Jeszcze mam pytanie. Kreatyne trzeba spożywać na pusty żołądek, ale odrazu po jej spożyciu można jeść??
...
Napisał(a)
tak po 20min zeby mogła się wchłonić:)
"Życie to szkoła a ja w niej uczyć się muszę, tu każdy błąd to porażka a ja muszę być prymusem"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!