Witam Wszystkich . Mam 16 lat mam 178wzrostu i waze 82kg!!!! Prosze o rozpisanie jakiejs dokladnej diety oraz planu treningowego jestem kompletnie zielony . cwicze dopiero od okolo 2 tygodni wyciskam na klatke 80kg .. Chcialbym Miec ladna sylwetke a Duzo osob na silowni mowi mi ze mam dobra posture i predyspozycje!!1 Prosze o szczegolowe rozpisanie diety i planu treningowego . Wiekszosc moich kolegow bieze sterydy z widocznym skutkiem ale ja wolalbym nie niszczyc zdrowia i cwiczyc na sucho PROSZE O POMOC !!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na forum mozna znalesc ogrom informacji dotyczacych tego czego chce autor ale i nie tylko tego. ww. nie pokusil sie nawet aby sprobowac przeczytac cokolwiek co go interesuje.
rozumiem ze moze byc jakis tam problem zeby posluzyc sie wyszukiwarka i poszukac czegos na wlasna reke...
no ale po co sa tematy podwieszone? po co niektorzy pisza naprawde niezle artykuly? po co "wladza" je podwiesza?
takie cos mnie poprostu irytuje, tyle.
rozumiem ze moze byc jakis tam problem zeby posluzyc sie wyszukiwarka i poszukac czegos na wlasna reke...
no ale po co sa tematy podwieszone? po co niektorzy pisza naprawde niezle artykuly? po co "wladza" je podwiesza?
takie cos mnie poprostu irytuje, tyle.
...
Napisał(a)
Wątpie zeby ktos napisal Ci diete albo plan treningowy!!
1. Podaj wiecej info o sobie
2.Wylicz zapotrzebowanie dietetyczne itp.
W ciemno Ci nikt nie ulozy planu pponiewaz nic o tobie nie wiemy
1. Podaj wiecej info o sobie
2.Wylicz zapotrzebowanie dietetyczne itp.
W ciemno Ci nikt nie ulozy planu pponiewaz nic o tobie nie wiemy

...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Jaki_plan_na_początek-t330492-s2.html
edit. zerknij na wypowiedz michala.
Zmieniony przez - ilna w dniu 2007-05-03 11:19:26
edit. zerknij na wypowiedz michala.
Zmieniony przez - ilna w dniu 2007-05-03 11:19:26
"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."
...
Napisał(a)
Cuz ja moge o sobie wiecej napisac . . Jak juz pisalem jestem zielony i prosze o dokladne rozpisanie diety i planu treningowego !! Napiszczie mi co mam napisac o sobie to wam napisze :D:D Bo nie wiem co wam potrzebne :D
...
Napisał(a)

Eldoka Panowie ! ... ELDO !
---------
Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mamy klęcząc na kolanach żyć ! !
...
Napisał(a)
iczba przeczytanych artykulow - 1.
idiota.
turliś po to pyta zeby byc madrzejszym nie wiem po co takie komentarze..
idiota.
turliś po to pyta zeby byc madrzejszym nie wiem po co takie komentarze..
"Schowaj miecz swój do pochwy, bo wszyscy, którzy za miecz chwytają, od miecza giną."
Mat 26, 52.
...
Napisał(a)
GRUPA I - "Masowa"
[[https://www.sfd.pl/temat246764/]]
To grupa przeznaczona dla osób nie mających wcale stażu treningowego lub trenujących od niedawna, sporadycznie i bez przemyślanego precyzyjnego planu.
Celem zajęć w tej grupie będzie:
- adaptacja organizmu do systematycznych wysiłków związanych z treningiem siłowym
- przygotowanie silnej-solidnej bazy wyjściowej do wieloletniego treningu sportów siłowych i nie tylko
- maksymalna rozbudowa sylwetki NA LATO
UKŁAD CYKLI GRUPY I
Tygodnie 1 - 5 - Budowa masy mięśniowej
Tygodnie 6 - 10 - Budowa masy mięśniowej
Tydzień 11 - Regeneracja
Tygodnie 12 - 16 - Definicja umięśnienia
- adaptacja organizmu do systematycznych wysiłków związanych z treningiem siłowym
- przygotowanie silnej-solidnej bazy wyjściowej do wieloletniego treningu sportów siłowych i nie tylko
- maksymalna rozbudowa sylwetki NA LATO
UKŁAD CYKLI GRUPY I
Tygodnie 1 - 5 - Budowa masy mięśniowej
Tygodnie 6 - 10 - Budowa masy mięśniowej
Tydzień 11 - Regeneracja
Tygodnie 12 - 16 - Definicja umięśnienia
Napisał(a)
turliś
Patrząc w Twój profil wychodzi średnio 3 na dobę przeczytane arty.
Więc...
Patrząc w Twój profil wychodzi średnio 3 na dobę przeczytane arty.
Więc...
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
tylko ze nie siedzialem dzien w dzien na forum od momentu rejestracji, zreszta to nie jest wazne..
eot.
eot.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!