Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
340
Elo od tygodnia zazywam mono z vitala moj staz to 5miesiecy , - polroku temu trenowalem i na pol roku przestalem po ostatnim treningu mam straszne zakwasy ledwo co ten post pisze a pozatym moja klatka piersiowa ........ lewa strona jest "jaky obzeknieta "i to za bardzo w stosunku do prawej co mozna poradzic prosze o szybka odp
Szacuny
2
Napisanych postów
437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5984
nie martw sie, za tydzien przejdzie, chyba kazdy to kiedys przerabial, przetrenowales sie po prostu i juz. Miesnie nie byly przyzwyczajone i od razu na max ciezar wskoczyles - efekt mogl byc tylko jeden.
Szacuny
1
Napisanych postów
55
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2387
a co mialem Ci napisac? " spoko kazdy czlowiek ma w jednej lapie 34 a w drugiej 36, to calkiem naturalne... " daj spokoj dzieciok. a co do klatki to obzek Ci zejdzie ale jezeli juz sie tak robi to w nastepnych dniach bedzie podobnie ... pewnie yebnales sie na duze ciezary myslac " ahh zayebalem pierwszy raz kreatynke no to 150kg pojdzie " i sobie ponaciagales miesinie ... poczkeaj pare dni pare dni az Ci to zejdzie i wznow treningi na normalnych ciezarach :] zastosuj tez hantle w treningu. no i proponowalbym sie rozgrzac bardzo dobrze przed treningiem! polecam baterflaja ... ale to tylko moje skromne zdanie.
Szacuny
1
Napisanych postów
55
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2387
chyba troche zle mnie zrozumiales.... nie wyciagaj pojedynczego zdania z calego kontekstu! bo wychodza dopiero GLUPOTY :] zobacz co napisalem w " " i moze zrozumiesz ocb ...
a co do tematu to chyba wszystko wyjasnilem w moim poprzednim poscie...