WItam:) ważę 78 kilo i mam 179 cm wzrostu. ćwiczyłem jakieś5 miesięcy temu ale teraz przestałem:pp Potrzebuję jakiegoś dobrego planu żeby szykbo odzyskać formę oraz chciałbym w dość szybkim tempie się "poszerzyć":D:D chcę ćwiczyć 3 razy w tygodniu. zakupiłem kreatynę ale myślę ją dopiero użyć początkiem października aż mięśnie będą przyzwyczajone do wysiłku:D:d Proszę o pomoc:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
act
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Napisał(a)
cóż ta młodzierz dzisiejsza taka niecierpliwa.
szybko szerokim ?
szybko szerokim ?

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
nooo tak planuję:D:D noo ale wiem że to jest w sumie nie możliwe:P:P także jak możecie poradźcie mi jakiśdobry plan tremingowy:D:D:)
...
Napisał(a)
act
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!