Witam wszystkich moze was zdziwie ale nigdy nie myslalem na ten temat zeby byc duzym ( w tym sensie jakim wy to widzicie :D ) o wielkiej muskulaturze i wycisku na klate 250 kg ; ) . Moj problem to to ze mam na miesniach duzo tluszczu jestem szczuply ale slabo zbudowany bardzo mi zalezy zeby nabrac jakotakiej rzezby spalic tluszcz na miesniach i wreszcie wygladac tak zeby byc zadowolonym ^^.....Problem w tym ze moze trenowac tylko w domu spowodowane jest to m.in takimi czynnikami jak brak silowni w okolicy brakiem pieniedzy i brakiem czasu - do tej pory cwicze dosc intensywnie 2 miesiace z jakotakim efektem - nie biore supli mozekiedys ale watpie . Zwracam sie do was z prosba o jakas ocene treningu na miesnie klatki ktory ulozylem sobie - sprzetu nie mam - mam do dyspozycji tylko jantelki 5 kg. PRzeczytalem wasze poradniki na forum i kulturystyka.pl ale chodzi mi o rozlozenie cwiczen na serje tak aby dawalo to jakis efekt ..
Czy 4 dniowy trening w tygodniu na klate z takimi cwiczeniami da jakies edekty ? :
- pompki zwykle 5 serji 12 powtorzen
- rozpietki 5 serji 12 powtorzen
- pompki na ( 3 ) krzeselkach 5 serji powtorzenia az do zmeczenia
- pompki na poreczach 3 serja potowerzenia az do zmeczenia
to wszystko oprocz tego tenuje takze brzuch i nogi - chodze oprocz tego na basen raz na tydzien i trenuje pilke nozna ale nie bede opisywal jak bowiem ze robie w miare tak ze widac efekty pokico bardziej intersuje mnie jak moge uksztaltowac jako tako miesnie na klacie. Prosze o pomoc chodzi mi o aerobowy trening na te partie miesni w miare dostosowany do tego przyrzadu ktory posiada :(
Czy 4 dniowy trening w tygodniu na klate z takimi cwiczeniami da jakies edekty ? :
- pompki zwykle 5 serji 12 powtorzen
- rozpietki 5 serji 12 powtorzen
- pompki na ( 3 ) krzeselkach 5 serji powtorzenia az do zmeczenia
- pompki na poreczach 3 serja potowerzenia az do zmeczenia
to wszystko oprocz tego tenuje takze brzuch i nogi - chodze oprocz tego na basen raz na tydzien i trenuje pilke nozna ale nie bede opisywal jak bowiem ze robie w miare tak ze widac efekty pokico bardziej intersuje mnie jak moge uksztaltowac jako tako miesnie na klacie. Prosze o pomoc chodzi mi o aerobowy trening na te partie miesni w miare dostosowany do tego przyrzadu ktory posiada :(