WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Nesska w drodze do uzyskania ładnie wyrzeźbionej sylwetki

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 15718

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 307
A wiec tak:
po pierwsze: jesli chodzi o wesela i imprezy rodzinne to ja nigdy sie nie objadalam!!! Jadlam normalnie i tyle a nie ze to wesele to co mam korzystac i najesc sie za wszystkie czasy bo w sumie jakby na to nie patrzec to zaplacilam za to No nie??? Nie nie ja taka nie jestem bedzie zdrowo (jesli sie da:() i w granicach zdrowego rozsadku

po drugie: moje zabiegi pielegnacyjne nie sa zbyt wyimaginowane. Szczerze sie przyznam i pochwale, ze pod wplywem odchudzania no niestety piersi mi zmalaly (mialam 75E a teraz mam 70D gdzie nawet 70 jest mi zaduzo pod biustem) ale cwiczonka na klatke piersiowa, zamiennie natryski raz zimna i raz ciepla woda i odpowiedni kremik sprawily, ze kurde mam naprawde fajne cycochy hehe. No i tak samo na nozki i nawet brzuch (polewaj mocnym strumieniem na zmiane zimna i ciepla woda) i zobaczysz, ze efekty beda super. No i trzeba smarowac kremikami, ja niestety niemam za duzo kaski to kupuje niezadrogie balsamy (z rzedu okolo 10-15zl)
No wiesz cudow sie nie spodziewalam i niespodziewam, po tym jak schudlam 20kilo, skora musi wrocic na swoje miejsce a niestety jak bylam tezsza to pojawily sie rozstepy, ktore niestety juz nie znikna, ale mozna sprawic, ze stana sie mniej widoczne chociaz.

po trzecie:
Placek owsiany:
50g płatkow owsianych zwyklych wraz z 10g rodzynek lub 2 morelami i 2 sliwkami zalewam woda i przykrywam na jakies 5 gora 10 minut
Do tego doodaje 2 bialka i jedno zoltko, cynamon, lyzeczke otrebow owsianych lub pszennych i to razem ubijam na jednolita mase
Jak to ubije to dodaje jeszcze lyzeczke slonecznika lub dyni.
Na rozgrzana patelnie wysmarowana tluszczem (ja tylko leciutko smaruje olejem rzepakowym) ale najlepiej jak masz teflonowa ze mozesz bez tluszczu wylewam powstala mase i wykladam na nia pokrojone cienko plastry gruszki lub jablka.
No i pieczemy tak z jednej strony z 5 minutek aby dobrze sie upiekl i musisz patrzec czy nie przywiera do patelki jak juz nie przywiera to mozesz przerzucic na druga stronke ( czasami to kurde nie wyjdzie takze trzeba szybko przerzucac)
No i po tej drugiej stronie smazysz juz troche krocej i wykladasz na talerz, mozesz sobie posmarowac cieniutko dzemem jakims ale ja wole jogurtem naturalnym niskotluszczowym SAMA ROZUMIESZ!!!! kalorie hehe

Mam nadzieje ze na cosik Ci sie przydalam a placuszek owsiany Ci wyjdzie pychotka i mnie o tym powiadomisz

Pozdrawiam:)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 307
Aha kurcze widzisz jak bedziesz zalewala te platki ta woda na poczatku to wrzatkiem, kurde najwazniejszego bym Ci nie napisala:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52090 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Nesska będą fotki?
...
Napisał(a)
Początkujący
Beda beda fotki tylko mam problem z kompem, jak wszystko bedzie oki to zaraz wrzuce aczkolwiek rewelacji nie bedzie tzn sie w porownaniu do tego co bylo kiedys rezultaty sa, ale nie jest jeszcze tak jak ma byc!!!!
POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
Początkujący
No wreszcie mam czas aby cosik skrobnac!!!
Krotko o weselu na ktorym bylam w sobote, bylo mnostwo jedzenia pojadlam sobie salatek, surowek, mieska bialego i rybek. Jezeli chodzi o ciasto to skusilam sie na kawalek jablecznika z kokosem. Takze nie bylo zle dalam rade.
Potanczylam troche a nogi to mnie strasznie bolaly, znaczy sie stopy.
Wczoraj mialam przerwe w cwiczonkach.

A dzisiaj? Dzisiaj robilam plan sobotni, ktorego nie udalo mi sie zrobic w sobote, takze jutro jakos musze to wszystko zmodyfikowac.

Ale kochani od jutra mam tydzien urlopu Takze moj plan dnia bedzie wygladal inaczej, bo bede sie starala cwiczyc okolo godz 15.00 i przez to nie bede musiala tak pozno wcinac wegli

Relacje beda!!!
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 122 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 2364
tez bede zagladac.. tylko bagam nie zdrabnija co drugiego slowa bo ciezko sie czyta..
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 587 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7110
będę zaglądać i czekam na zdjęcia i sog na zachete
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 128 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1648
No... ja również życzę powodzenia i trzymam kciuki, chociaz to pewnie nie będzie Ci potrzebne, skoro potrafiłaś schudnąć 20 kilo ??? Jak Ty to zrobilas? A co z Twoją skórą? Przepraszam, ze tak otwarcie pytam, ale mi się "zdarzyło" z powodu choroby schudnąć w ciągu zaledwie tygodnia ponad 10 kilo, wazyłam 38 kg i moja skóra baaardzo na tym ucierpiała (nie tylko skóra) i niestety pewnie ślady zostały do dziś, zwłaszcza na brzuchu :( ale czasami w lepszych miesiącah roku jak "wyskoczy" na brzuchu niewielki mięsień , to tak nie widać tego nadmiaru skóry. Ale 20 kg to bardzo dużo... Jestem pełna podziwu :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52090 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Gratuluje Nesska
Będę oczywiście zaglądał
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 81617
Bardzo fajnie rozpisany plan treningowy i dieta. Strasznie duzo cwiczysz. Jak znajdujesz na to czas?

Male uwagi:

1) w posilku potreningowym dalbym jakies bialko.

2) nabial. Przyznam, ze nie wiem jak to u Ciebie wyglada z wygladem (tzn. wymiary mi nic nie mowia). Ale jak jestes na generalnej redukcji, tzn. chcesz zrzucic jeszcze z 5 - 8 kilo min. to luz. Ale jak sie przymierzasz do wycinki, jak chcesz miec lepsze rezultaty to wywal nabial. Zostaw tylko bialko jaj.
Laktoza to "gruba skora". Jedni mowia, ze to bzdura, zawodowi kulturysci nabialu nie tkna. Ja sprawdzilem na sobie i jestem zdecydowanym zwolennikem drugiej szkoly. Czyli zero nabialu (tylko troche mleka do kawy i bialko jaj).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy tylko suplement wystarczy aby nabrać masy ?

Następny temat

Plan treningowy.Proszę o rady!

electro
Polecane artykuły