Janek takie komentarze to pikuś, moi koledzy z silki mówią jak jesteś w białych slipach " dziadek w pampersie "
Zmieniony przez - drazekm w dniu 2023-04-14 13:03:53
Zmieniony przez - drazekm w dniu 2023-04-14 13:03:53
Ilość wyświetleń tematu: 13002
wycwielCo do stroju to mnie tylko razi jak ojan w nim ćwiczy na siłowni ( rzadko bo rzadko ale bywało )

wycwielDrazekm a koledzy jak próbują zrobic to co ojan to zakładają pampersy czy nawet nie próbują![]()
Co do stroju to mnie tylko razi jak ojan w nim ćwiczy na siłowni ( rzadko bo rzadko ale bywało ) jak w domu to spoko .
wycwielTa siłownia była domowaDrazekm a koledzy jak próbują zrobic to co ojan to zakładają pampersy czy nawet nie próbują![]()
Co do stroju to mnie tylko razi jak ojan w nim ćwiczy na siłowni ( rzadko bo rzadko ale bywało ) jak w domu to spoko .
)

wycwielPoliczyłem w pierwsze 38 a w drugiej 44 !! teraz ci co mają w d.. nie wiedzą czy śmiać się czy płakać![]()
wycwielteraz ci co mają w d.. nie wiedzą czy śmiać się czy płakać![]()
Ojan chyba komuś teorie burzysz o różnych celach![]()
Ha ha czyli jednak wyglądasz i możesz![]()

Gdyby pojawiła się osoba z mocnym wynikiem to zaczął bym dopytywac jakie ćwiczenia wykonuje ( jakie ojan to wiem ) bo tego szukam pod pompki a dowiedziałem się o specjalizacjach , celach i innych problemach.Nasz sklep
Mega promocja