Szacuny
3
Napisanych postów
223
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3627
Mam takie pytanie :
Chodzą takie ploty, żę mleko jest szkodliwe. Niektórzy natomiast mówią,
że jest to jedyny zdrowy napój:P JA ogólnie lubię mleko ale czy ono daje jakieś przyrosty?? Prosze o wypowiedzenie sie osoby która piła juz mleko :P(hehe ) no i ćwiczyła jakie wyniki ??
Szacuny
40
Napisanych postów
2090
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20230
samo mleko nic nie da, uluz porzadna diete i tyle
moim zdaniem mleko jest dobre ale z umieram, mysle ze jak pijesz 1 l dziennie lub mniej to nei ma problemu
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
dokładnie....jak sobie dasz do owsianki , i do innych tego typu posiłków to będzie dobrze....aczkolwiek jak napisał Michał samo mleko kompletnie niczego nie da
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
3
Napisanych postów
223
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3627
No wiem ale przeczytałem w poważnych gazetach, że mleko jest szkodliwe. Tzn zabija flore bakteryją naszego organizmu(mężczyzn powyżej 7 roku życia) i tego przyczyną jest wydzielanie gazów(sic!) i ogólne rozwolnienie. Napisali też , że nieprzyzwyczajeni afrykanie w starszym wieku używaja mleka jako środka przeczyszczającego.:P
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
wiesz....napewno to nie jest od mleka....po drugie dla połowy ludzkości jajka też są szkodliwe....
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest poprostu wyrzucenie mleka na jakiś czas....jak zobaczysz ze wzdęcia ustały będzie to oznaczało że faltycznie od niego masz gazy...jak będą dalej czyli jest inny powód...i tak drogą eliminacji dojdziesz do tego.....ja naprzykład miałem okrutne wzdęcia po SZPINAKU
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
3
Napisanych postów
304
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2167
Hmmm... ja trenuję sztuki walki, no i tak teoretycznie mówiąc mam na 2 dni 1,5 l mleka, no i pije te 1,5 l mleka, czy to nie szkodzi niczemu? Też słyszałem takie jakies pogłoski.