Sluchajcie mam nastepujacy problem.
Ale najpierw powiem co gdzie oznaczylem.
Ten czarny odcinek co zaznaczylem ta krzywa to jest mozna tak nazwac przerwa jaka mam miedzy jednym miesniem klatki a drugim czyli powstaje taka jak by przerwa miedzy nimi.
I tu juz zadaje pytanie:
1. ( na wstep to mam 17 lat i chodze na silke juz rok ) staram sie wsyzstko dobrze robic technicznie i wszyscy mi mowia ze tak wlasnie robie ale powiedzcie mi czy ta przerwa to jest spowodowana zlymi cwiczeniami ?? czy tym ze narazie zakrotko cwicze ?? czy tym ze mam taka budowe ciala i mi to tak pozostanie ??
2. Jezeli znacie odpowiedz prosze pomocie mi jak temu zaradzic i jakie najwyzej cwiczenia najlepiej na to stosowac ( jak sadze to to beda cwiczenia na klatke piersiowa na wew czesci miesni ) ale nei wiem prosze was o pomoc !!
Kolkami zaznaczylem miejca gdzie powstaja mi wieksze przyrosty masy miesniowej i w tych miejsca bardziej mi sie miesnie rozrastaja nic w innej czesci danego miesnia klatki piersiowej. Nie chodzi mi o to ze to jest jakos BAAAAAAARDZO widoczne ale poprostu to czuc w dotyku i jak sie dobrze przypatrzy z profial to to widac.
Robie cwiczenia na klatke: wyciskanei sztangi w poziomie potem w skosie ORAZ CHYBA TO CO WAZNE ROBIE HANTELKAMI ROZPIETKI I PRZY KAZDYM OPUSZCZENIU ICH JAK NAJNIZEJ PRZYTRZYMUJE JE Z 2 SEKUNDY I PODNOSZE DO GORY oraz robie krzyzowanie linek w staniu !!
1. Powiedzcie mi co moze zle robie ze takie przyrosty miesnia mam wlasnei w tych miejscach ?? Czy to znowu jakies uwarunkowanei genetyczne i tak pozostanie ?? czy jakas zla technika cwiczen ?? czy robic wiecej rozpietek ??
2. Jezeli znacie odpwoiedz blagam pomozcie :)
Dzieki naraska c'yu wynagrodze all sogami !!
Nio to KIEPASA !!
------------------------------------------------------------------------------------------
The only true love I ever knew was behind those downcast eyes.
The only comfort I ever felt was during those long hours of loneliness when I felt for you I do believe.
Only innocence can save the world.
------------------------------------------------------------------------------------------
============================================================
WWW.PAJACYK.PL - "NIECH KAZDE KLIKNIECIE NAPELNI ZALADEK DZIECKA"
Darowanie zycia pokonanemu, to zaszczyt dla zwyciezcy