Nie wiem jak sie zabrac za ksztaltowanie sylwetki :)Chodzi o to ze mam troche tłuszczyku na brzuchu a moje miesnie sa male. Nie wiem jaka diete zastosowac aby ten tłuszcz przynajniej troche spalic przy jednoczesnym powiekszeniu miesni.Wiem ze robienie masy i rzezby jednoczesnie nie bardzo jest mozliwe ale chyba rozumiecie o co mi chodzi.Z gory dziekuje za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Posty podwieszone i post qazara o ckd, wybierz sobie cos i uloz diete. Moze low carb na mase? Zobacz to tez post qazara.
Moderator działu Odżywianie
...
A czy moge stosowac normala diete na mase ale dziennie rano robic 40 minut aerobow . Czy wtedy bedzie roslo tam gdzie trzeba a ubywalo na brzuchu??
...
ubywalo nie bedzie, ale i tak warto robic aeroby 

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
z efką lepiej nie kompinować wypij kawke przed i bedzie ok
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
robic mase tracac tluszcz? hmmm to przewaznie nie idze w parze:)
poza tym tluszcz nie spala sie w jedym miejscu:) fajnie by tak bylo...
P.
poza tym tluszcz nie spala sie w jedym miejscu:) fajnie by tak bylo...
P.
soap won't wash away your shame.
...
eee tam nie można!! MLO miało swego czasu w ofercie takiego gainera, na którym wyraźnie było wielkimi literami napisane: "spalaj tłuszcz budując mięśnie"
i ludzie to kupowali bo to przecież amerykańskie a im trzeba wierzyć 
i ludzie to kupowali bo to przecież amerykańskie a im trzeba wierzyć 
Willhelm
...
no to niech ludize wierza:) a MLO niech kase robi
P,
P,
soap won't wash away your shame.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz