Szacuny
16
Napisanych postów
1610
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17189
Od wczoraj biore kretke Vitalmaxa. Pierwsza porcja byla wczoraj o 3-4 rano, druga wczoraj przed treningiem, trzecia po treningu, a czwarta dzisiaj kolo 4 rano (dawki po 5g). Mozecie mi powiedziec czy mogla byc ona przyczyna bolu glowy wczoraj przed treningiem oraz dziwnego uczucia w glowie (cos ala ból, wrazenie jakby cos sie tam dzialo) dzisiaj rano? Qrcze, chyba nic mi nie bedzie.. heh
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
a wypiles odpowiednia ilosc plynoow?
jednym z dzialan niepozadanych w czasie sooplementacji kreatyna moga byc boole glowy, aczkolwiek % sznas na ich wystapienie jest znikomy; moze wiec oow bool nie byl spowodowany akoorat kratyna tylko innym czynnikiem?
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-03-23 06:50:36
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
Ja kreatynę brałem kilkanaście razy, ostatnio Vitalmaxa biorę od kilku tygodni i nigdy nie miałem bólu głowy.
Poza tym wątpliwe, żeby jakiś środek spowodował takie problemy od razu w pierwszym dniu stosowania, myślę że to przypadek.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Tak bóle głowy mogły być spowodowane braniem kreatyny - jednak jest to za krótki okres by to z pewnością stwierdzić że tak było w Twoim przypadku. Musisz pamiętać o odpowiednim nawodnieniu organizmu - zwłaszcza przy braniu kreatyny (konieczność dostarczania odpowiedniej ilości wody spowodowana jest właściwościami kreatyny). Jeśli jej pijesz niewiele - zwiększenie jej ilości powinno pomóc.
Szacuny
0
Napisanych postów
98
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4071
Witam
Panowie,nie zapominajmy,że powodem bólu głowy może być zbyt duża dawka glukozy,szczególnie w fazie ładowania (co prawda kolega nie wspomniał z czym bierze ) lecz trzeba to wziąć pod uwagę
Szacuny
16
Napisanych postów
1610
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17189
dzieki za odpowiedzi..
kreatyne biore z glukoza tylko przed i po treningu, w nocy lub rano bez - przed treningiem okolo 30g, po treningu ok. 50g
tak jak rano zalozylem posta, tak w szkole caly czas mi glowa pękała.. mam lekki katar, wiec moze sie przeziebilem albo mnie przewialo :/ zobaczymy co bedzie dalej, moze przejdzie i to faktycznie nie od kreatyny
Szacuny
16
Napisanych postów
1610
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17189
chodze spac gdzies 22-23 a wstaje kolo 6 to branie kreatyny w nocy to pomysl chyba z dzialu AD :PP jakos sie obudzilem dwa razy o takich godzinach i przy okazji walnalem porcje zamiast rano
co do mojego problemu to nic sie nie zmienilo, nie wiem co sie dzieje... chyba bede musial isc do lekarza jak to sie szybko nie zmieni! zmeczenie i niezdolnosc do efektywnego myslenia (odczuwam na lekcjach jak nie wiem..) juz mnie irytuje
Pinter --> a czy bole glowy, o ktorych wspomniales zanikają po cyklu?
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
j/w
oraz bierz tylko przed i po treningu, niepotrzebnie marnujujesz kretke - to raz, a dwa - tymsamym zwiekszasz prawdopodobienstwo wystapienia bolu głowy.