Szacuny
1
Napisanych postów
548
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5065
zastanawiam sie nad kupnem tego zestawu, tylko ze bardzo mnie interesuje jedna rzecz :/ w tym zestawie jest jeden supl nazywa sie on Crea Mass...
i pojawia sie moje pytanie... ja skonczyłem cykl na nitrobolonie2 i cresterze 12 grudnia... i nie wiem czy z tym nitro jest tak jak z monohydratem ze trzeba robic przerwe, no bo ten crea mass to przeciez jakis kreatynowy mix... a tego Gain Packa chce kupic jakos zara po nowym roku , wiec czy to bedzie za krotki czas na nastepny cykl ?? a tak wogole to mnie interesuje co sadzicie o tym gain pack'u moze ktos to bierze ?? i prosze nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki bo przed chwila z niej wyszedłem i nic tam nie znalazłem :/
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
38927
Odczekaj troche, nitro 2 to masz stak więc przydało bo sie z 2 miechy odpocząć i dopiero zaczynać
Zmieniony przez - KasaChoryh w dniu 2005-12-19 14:53:23
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
38927
Tak możesz
Zmieniony przez - KasaChoryh w dniu 2005-12-19 15:12:40
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Szacuny
1
Napisanych postów
548
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5065
hehe :D:D Demolka skad wiedziałes ? no niestety nie mam i to jest najwiekszy bład , bo dieta jest najwazniejsza zeby rosnac , a suple to tylko dodatek do diety... ale od nowego roku planuje zrobic diete i uzupełnic jej braki jakims gainerem :)